Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Verschillende leather pants

Leather pants zijn helemaal in. Je ziet de Kardashians er al een tijdje mee lopen en het wordt nu ook steeds meer gedragen door jonge meiden! Ook jongens kunnen deze leren broeken rocken! Wij laten je een paar soorten leren broeken zien die je echt wilt hebben, lees snel verder! 

Flared leather pants 

Deze leren broeken zijn aansluitend bij de heupen en lopen losser uit vanaf de knieën. Het is een flared broek van leer die een stoere, maar ook een chique uitstraling geeft. Je kan het leuk stijlen met een korte top of blouse. Heel leuk voor een classy night out met vriendinnen of vriend. 

Straight Leg Leather Pants 

Deze broek loopt recht naar beneden en laat je benen nog langer lijken. Door de smalle rechte vorm en nauw aansluitend bij de heupen geeft het een echte ‘tall look’. Je benen lijken er dus langer door en je kan dit dus heel leuk stijlen. Dubbel (leer op leer) leer ziet er super stoer uit en geeft echt een fashionble look. 

Leather Legging 

Dezen broek is in het model van een legging, strak en aansluitend zonder zakken. Deze geven mooi je curves weer en staat superleuk. Het geeft een nonchalante maar hippe look en is leuk te stijlen met een vrolijke kleur top of schoenen.   

Brown Leather  

Bruin is al een lange tijd de kleur die je in je kleding kast moet hebben! En zo ook in een leren broek, Kim Kardashian is hier ook helemaal fan van. De leren broek geeft een warmere kleur en je kunt er een hele bruine ouftit look van maken of stijlen met nude kleuren. Je hebt de leren broeken natuurlijk ook in meerdere kleuren, zoals groen of wit.  

A-lijn leren broek 

Deze broek loopt vanaf de heupen wat naar wijder naar beneden, maar is niet straight leg. Deze broeken geven de ilussie van een smallere taille. De broeken zijn ook heel leuk te stijlen met truien, topjes en blousen. Je kan er dus helemaal op losgaan! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten