Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Motivational music om aan school te werken

Lastig he, je motivatie vinden wanneer het echt nodig is! Je hebt een proefwerk of je moet je werkstuk inleveren, maar je kan je echt niet concentreren. Vaak helpt het om muziek te luisteren tijdens het studeren. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat muziek je kan helpen om sneller, relaxter, creatiever of met een grotere concentratie te werken. Wij zetten wat motivational music voor je op een rijtje!

  1. Mario Kart Muziek

Het klinkt misschien raar, zulke drukke muziek gebruiken om te studeren, maar veel mensen op TikTok zweren erbij! Check hieronder de muziek op YouTube en de Tiktok!

@bianey.14

We still had more but we couldn’t fit in the video @kimberlyyy.c1

♬ Coconut Mall (From “Mario Kart Wii”) – Arcade Player

2. Klassieke muziek

Dit is natuurlijk weer heel wat anders dan de muziek van Mario Kart, maar sommige mensen vinden het juist fijn om naar klassieke muziek te luisteren wanneer ze moeten studeren. Op Spotify zijn veel klassieke muzieklijsten te vinden, dus er zit vast wel iets tussen. Mocht je nou geen Spotify hebben, kun je altijd op YouTube kijken.

3. Lofi muziek op Spotify

Een andere afspeellijst die je kan proberen is de Lofi Fruits Music op Spotify. Hierin staat vooral rustige hiphop, maar ook chill muziek. Het is dus een perfecte afspeellijst om te studeren, maar ook om een relax momentje voor jezelf te nemen!

4. Instrumentale piano muziek

Je kunt ook luisteren naar instrumentale piano muziek. Ook hiervan zijn genoeg Spotify lijsten te vinden, maar ook op YouTube is er een heleboel. Check hieronder een afspeellijst op Spotify.

5. Animal Crossing muziek

Ook weer muziek van een spel, maar dit keer iets rustiger. Je kunt luisteren naar de muziek van het bekende spel Animal Crossing.

6. Hardcore/hardstyle

Je houdt er van of je houdt er totaal niet van; hardcore en hardstyle. Sommige mensen gaan enorm goed op zulke muziek, ook tijdens het studeren. Hieronder vind je een hardcore afspeellijst gebaseerd op muziek van 2021.

Welke muziek ga jij gebruiken? Laat het ons weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten