Laatste nieuws: Nieuwe K3-film is onderweg

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Nieuwe make-up trends voor 2023

2022 was het jaar van de ‘no make-up make-up look’. Iedereen probeerde deze trend, om eruit te zien alsof je bijna geen make-up droeg, maar eigenlijk wel make-up op had. Hoewel we nog niet weten wat 2023 gaat brengen, zijn deze nieuwe en oude make-up trends een grote hit.

Wenkbrauwen
In 2022 zagen we veel mensen die hun wenkbrauwen bleekten. Laten we de ‘bleached brow’ in 2022 of nemen we het mee naar 2023? De bleached brow is voor de echte daredevil. Heb jij het al uitgeprobeerd? Of is het niks voor jou? In 2023 worden de ‘soap brows’ minder gebruikt, en zien we vaker de strakkere wenkbrauwen.

Smudged kohl oogpotlood
We gaan terug naar de jaren 2000. De afgelopen jaren zagen we de oogpotlood steeds vaker terug komen. In 2023 blijven we dit zien, maar dan ‘smudged’ met het oogpotlood zet je een eyeliner streepje. De textuur van het potlood is minder strak dan een eyeliner. Met de oogpotlood maak je je ogen donkerder en geeft het je een gewaagde look.

Glossy lipstick
Ook in 2023 blijven we de glossy lipstick look steeds vaker zien. De matte Kylie Jenner lippen zijn verleden tijd. Een lip is niet compleet zonder de gloss. Steeds vaker zie je dat bedrijven gloss uitbrengen in allerlei kleuren. Een lipliner met een gloss maakt je look compleet.

Poeder producten
In 2022 probeerde iedereen poeder te vermijden om de ‘natural glow’ te creëren. Alle producten werden uitgebracht in een ‘liquid’ vorm, een liquid bronzer, blush en highlighter niks was te gek! Maar in 2023 nemen we afscheid van die glow en gebruiken we weer poeders om toch weer die matte basis te hebben.

Minder foundation
Steeds vaker zien we dat mensen hun huid beginnen te accepteren, en hun acne en sproeten durven te laten zien. Vooral in het aankomende jaar zien we steeds vaker dat mensen minder of geen foundation dragen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten