Laatste nieuws: Nieuwe K3-film is onderweg

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Outfits uit de 90s

Je ziet het vast wel veel voorbij komen op TikTok. Allemaal trends van verschillende decennium zijn terug! De meest populaire op dit moment is de jaren 90! Wil jij weten wat typische outfits uit de jaren 90 zijn? Lees dan snel verder!

#1 Flannels

Uit het onderzoek van ‘Superdry’ blijkt dat jeans uit de jaren 90 de meest populairste kleding stukken zijn van de modetrends in 2022!

Jeans werden ook veel gedragen in de 90’s. De meesten waren high waisted en zaten losjes om je benen heen.

Zo maken winkels de jeans van de 90’s nu na. H&M heeft bijvoorbeeld een jeans lijn uitgebracht geïnspireerd op de 90’s. De namen van de broeken zijn: 90s Baggy High Jeans en 90’s Baggy Ultra Waist Jeans.

Flannels en grote hemden waren ook helemaal in! Zo werden ze gestyled met een basic topje en high waisted jeans eronder. Om de outfit volledig af te maken werden er sneakers of laarzen gedragen.

#2 Jeans and top

De 90’s stonden bekend om “less is more”! Veel natuurlijke kleuren werden vooral gedragen. Er gebeurde niet te veel in een outfit. Dus geen streepjes of stipjes, maar gewoon 1 kleur. Met een jeans, sneakers een topje is je outfit compleet! Als kers op de taart kan je een vintage schoudertasje erbij dragen.

#3 Leather jacket

Er werd veel kwart met wit gedragen in de jaren 90. Zo droegen mensen vaak een wit topje met een zwarte leren jas. Vaak werden er dan witte sneaker of juist zwarte laarzen gedragen. Zoals Shannon Doherty – uit de bekende show 90210 Beverly Hills– die hier zwarte cowboylaarzen draagt met witte accenten.

#4 Cargo pants

Cargo broeken zijn weer helemaal terug! Ook in de 90’s waren ze een must have. In taupe, bruin en andere natuurlijke kleurtjes werden deze broek gedragen met strakke crop tops. Vaak worden de broeken gedragen met topjes die ongeveer dezelfde kleur als de cargo broek.

#5 Ruiten rokjes

Turtelnecks met minirokjes en hoge sokken of hoge laarzen werden ook graag gedragen. Vaak waren de rokjes zwart, maar ook kwam het voor de er ruitjes rokken werden gedragen. Dit bracht wat speling in de outfit. Hoge sokken met loafers brengt de outfit helemaal bij elkaar. Ook werden er hoge laarzen bij gedragen voor een classy look. De printen zie je nu ook steeds meer terug komen in fast fashion en kledingstijlen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten