Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Shop de leukste kerstlooks!

Iedereen wilt de leukste looks voor de feestdagen. De ene wil een leuk glitterjurkje en de ander gaat voor een comfortabel kersttrui, hoe dan ook wij hebben voor jou de leukste kerst outfits voor jou gespot!

Naked silver blazer

Bij de NA-KD hebben ze erg veel glitter outfits, zo kan je gaan voor dit leuke glitterpak. Alleen het jasje of de broek is ook een totale hit met een wat rustiger kledingstuk in combinatie. Het pak samen kost €151 euro. Het jasje los is €92,90 en de broek €57.97!

Nakd Silver broek

Hou jij van glitters maar is een broek pak niets voor jou en heb je liever een jurk aan? Geen probleem! NA-KD got you coverd! Voor €92,95 heb jij deze superleuke gekleurde, zilveren of zwarte jurk in huis. De diepe hals geeft een leuke speelse twist net als de cut out aan de onderkant van de jurk.

Nakd silver dress

Oke je hebt inderdaad zin in een jurkje maar een korter jurkje is toch net meer jouw ding? Met dit leuke glitter mini-jurkje steel jij de show! De diep uitgesneden hals en de lange poef mouwtjes onderscheiden dit jurkje van elk ander jurkje. Bij de ASOS kan je hem vinden voor €45,99

Pull&Bear glitter dress

Ben je meer van de baggy broeken maar wil je wel een feestelijk kerst tintje? Deze blauwe metallic cargobroek van de ASOS kan je makkelijk combineren. Voor €57,99 heb jij hem deze kerst aan!

Asos glitter cargopants

Hou jij van de maanstand en de sterren? Ook daar hebben wij een superleuk topje voor gevonden en dit topje kan je zeker ook nog aan na de feestdagen. Dit doorschijnende topje is €34,99 en te vinden bij de ASOS

Asos maan shirt

Je kan dit topje goed combineren met een extreme flaired broek van de ASOS. De broek heeft veel glitter lovertjes en kost €43,99.

Zwarte glitter flair

Heb jij graag glitters maar liever iets subtieler? Deze roze jurk is dan perfect, met mooie hoge hals en een cut out bij je been. De jurk is erg fel qua kleur, maar de glitters blijven mooi op de achtergrond. Voor €51,95 heb jij hem aan bij kerst!

Pink dress

Dit leuke groene setje gaat helemaal mee in de trends. De TikTok trend waar mensen zichzelf aankleden in pakpapier heeft wat weg van deze look. Voor €38,80 heb jij dit setje. Wil je de items liever los? Dat kan ook! Cider verkoopt ze voor €19 en €27 euro apart.

Green set

Ben je niet van de glitters maar wil je wel een leuk jurkje aan? Voor €23 euro heb je dit trendy jurkje wat ons helemaal doet denken aan de serie ‘Euphoria’. Met de bedekking op de armen, maar wel de mooie hals is het helemaal klaar om de show te stelen.

Groen Jurkje

Ben jij meer fan van een comfy kersttrui?
Bij bol.com heb je geweldige exemplaren te koop in verschillende kleuren en soorten daarbij is de verzendtijd lekker kort. Van mooie tot lelijke en grappige kersttruien op deze site heb je het allemaal.

Ugly christmas sweater

Hopelijk kom jij met deze fashion tips helemaal sprankelend de kerstperiode door!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten