Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

SNACKATTACK! De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over

#1 Damiano David

De knappe alternatieve Damiano is niet alleen getalenteerd, maar ook heel hot! De zanger heeft donkere haren, draagt stoere kleding en heeft soms make up op. Diamano heeft ook veel tattoos, waaronder één met de tekst ‘MAMMAMIA’, vernoemd naar Måneskin’s nieuwe single!

#2 Wi-Ha-joon

Wi-Ha-joon is binnen een maand onwijs bekend geworden! De acteur is van Zuid-Koreaanse afkomst. Je kan Wi-Ha-joon zien als Joon-ho in de Netflix-serie ‘Squid Game’. Naast zijn acteerkunsten, kan hij ook nog eens heel goed poseren als model!

#3 Tom Holland

Tom Holland is niet alleen heel knap, maar ook cute. Hij speelt in hele gave films, zoals: Spider-man, Cherry en The Devil All the Time. Waarschijnlijk heeft Tom een relatie met Zendaya, een knapper koppel kan bijna niet!

#4 Regé-Jean Page

De Bridgerton acteur Regé-Jean Page konden we natuurlijk niet vergeten! De knappe acteur werd in één klap bekend door zijn rol Simon in ‘Bridgerton’. Hij speelde de love-interest van Daphne en veroverde haar helemaal.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten