Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Standjes voor de eerste keer

De eerste keer seks is natuurlijk super spannend. Je weet misschien niet gelijk zo goed wat je moet doen, maar dat is meer dan normaal. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen wij vandaag een aantal standjes met je door, die je tijdens de eerste keer kunt proberen. Spannend!

1. De missionaris

Één van de bekendste en gemakkelijkste standjes is de missionaris. Hierbij ligt de vrouw op haar rug en de man gaat bovenop. Tijdens dit standje kun je elkaar recht in de ogen blijven aankijken, wat voor een intieme sfeer zorgt. Het standje wordt vaak gebruikt als men het voor de eerste keer seks heeft, omdat de opening makkelijk de betreden is.

2. Lepelen

Met de term lepelen zijn de meeste wel bekend. Hierbij ligt zowel de man als de vrouw op zijn of haar zij. In dit geval is de vrouw de kleine lepel en de man de grote lepel. De man penetreert de vrouw dus van achter. Tegelijkertijd kunnen jullie dicht tegen elkaar aanliggen. Dit zorgt voor een romantische en opnieuw intieme sfeer!

3. Liggende doggy

Doggy style is voor vele het favoriete standje. Maar voor een eerste keer is dit misschien net even te veel. Je kunt daarom ook de liggende doggy proberen. Hierbij ligt de vrouw op haar buik en de man bovenop haar. Ook dit is een gemakkelijk standje voor de eerste keer. Je kunt kussens onder je bekken leggen, waardoor je iets hoger komt te liggen. Dit maakt het voor de man nog een stuk makkelijker. Voor een man is de eerste keer vaak van korte duur, maar dit standje kan het hoogtepunt vertragen.

4. Cowgirl

Durf jij wel de touwtjes in handen te nemen? Dan kun je dit standje zeker uitproberen. De vrouw zit tijdens de cowgirl bovenop. Dit kan erg prettig zijn, omdat je zelf het tempo en de diepte kunt bepalen. Zo kun je gaan ontdekken wat je zelf het fijnste vindt. Ook hier kun je elkaar weer recht in de ogen aankijken, spannend!

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een standje uitkiest, waarbij je je op je gemak voelt. En vergeet ook niet dat een eerste keer niet perfect hoeft te zijn. Oefening baart kunst!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten