Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Tips voor gekrulde wimpers

We willen allemaal mooie, gekrulde wimpers. Die krul komt er niet vanzelf in en daarom is een wimperkruller een handige tool, maar ook die wil niet altijd meewerken. Hoe kun je ervoor zorgen dat die krul er wel komt zonder het gebruik van een wimperkruller?

Er zijn een aantal verschillende manieren om je wimpers zo krullend mogelijk te maken zonder het gebruik van een wimperkruller. 

Wimperkruller

Heb je wel een wimperkrullen, maar werkt hij soms niet goed? Probeer dan eens om je wimperkruller te verwarmen met een föhn. Krul op drie plaatsen: bij het begin, in het midden en bij de topjes. Door de hitte zullen je wimpers beter krullen en blijven ze ook langer vorm aanhouden. 

Warme lepel

Verwarm een lepel met warm water. De bolle kant van de lepel leg je op je oog, achter je wimpers. Vervolgens druk je je wimpers naar achteren over de lepel heen. Je wimpers houd je even vast. Op deze manier krijg je wimpers toch een krul. 

Tandenborstel 

Pak een tandenborstel die je niet gebruikt en houdt deze onder de warme kraan. Borstel je wimpers met de tandenborstel en je krijgt je krullen!

Primer 

Een wimper primer zorgt ervoor dat je wimpers niet alleen voller, maar ook langer worden. Als je een wimper primer gebruikt met een witte tint, zal je zwarte mascara ook beter uit komen. 

Mascara

Een goede mascara kan je ook al heel erg goed op weg helpen om een krul in je wimpers te krijgen. Golden Rose 3D Fantastic Mascara zorgt voor een dramatischer effect. Je wimpers zullen er voller en langer van worden en je krijg ook meer krul. Deze kun je kopen voor €14,50.

Make-up Studio Mascara Ultimate Curl is ook een goede optie. Met één laag worden de wimpers al zichtbaar verlengd. De natuurlijke krul wordt versterkt en daarom krijg je ook meer volume in je wimpers. Deze mascara is te koop voor €19,90.

Permanente krul

Er is ook een mogelijkheid om een permanente krul in je wimpers te krijgen. Dit kun je laten doen bij een schoonheidsspecialiste. Er hangt wel een prijskaartje aan. Een behandeling duurt 30 tot 45 minuten en kost tussen de 22 en de 35 euro. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten