Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Verschillende methodes om je haren te krullen zonder hitte

Je haren krullen met een krultang is mooi, maar eigenlijk heel slecht voor je haar. Gelukkig zijn er veel andere manieren om je haren toch mooi te laten krullen zonder hitte. In dit artikel delen wij met jou deze methodes.

T-shirt 

Het klinkt misschien een beetje raar, maar je kunt met een T-shirt ook je haar krullen. Het werkt het beste als je haar nog een beetje vochtig is. Je kunt het doen nadat je je haar hebt gewassen of als je je haar een beetje vochtig hebt gemaakt. Rol een shirt op en maak het vast. Verdeel je haren met een kam in verschillende plukken. Rol daarna de plukken rond het T-shirt. Doe dit met elke pluk, totdat al je haar om het shirt is gerold. Slaap er daarna een nachtje mee. Als je wakker wordt heb je prachtige krullen. 

Toiletpapier 

Je leest het goed. Je kunt je haar ook krullen met toiletpapier. Rol een enkel velletje toiletpapier op tot een klein rolletje. Wikkel daarna je haar eromheen en knoop de uiteindes van het velletje aan elkaar vast. Doe dit met elk haarplukje. Het resultaat zal je verbazen! 

Vlechten 

Deze methode is wat bekender. Je kan je haar op meerdere manieren vlechten om daarna prachtige krullen te hebben zonder hitte. Maak twee staarten en begin bij beide kanten bovenaan met invlechten. Slaap daarna een nachtje met de vlechten en de volgende ochtend word je wakker met krullen!

Er zijn ook allemaal verschillende tools bij de drogist te koop, zoals papillotten en rollers die je kunt gebruiken. Hiervoor heb je ook geen hitte nodig! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten