Laatste nieuws: Charlie Puth heeft een vriendin

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zo krijg je meer volume in je haar

Heb je haar waar maar geen volume in is te krijgen? Hoe irritant! Maar daar gaan we verandering in brengen! Er zijn genoeg tips en tricks om volume te creëren. Wij hebben alle tips voor jou op een rijtje gezet, zodat jij kan shinen met je haar vol volume!

1 Föhn ondersteboven 

Ondersteboven föhnen zorgt voor volume in je haar. Deze manier van je haar föhnen heeft twee voordelen: je haar droogt aan de onderkant en je creëert veel meer volume. 

2 Gebruik babypoeder

Het klinkt misschien wel heel raar om babypoeder te gebruiken, maar het werkt echt! Strooi wat babypoeder op je haarwortels en masseer het goed in en hello volume! Het poeder zorgt ervoor dat je haar stroever wordt, het minder vet is en heel veel volume! 

3 Gebruik volumespray 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met volumespray creëer jij heel gemakkelijk meer volume in je haar. 

4 Toupeer je haar 

Door je haar te touperen bij de haaraanzet zorg je automatisch voor meer volume! Om je haar niet te beschadigen, is het belangrijk om te werken met de om-en-om techniek. Neem een plukje van je haar en toupeer het één of twee keer aan de voorkant van het plukje en herhaal dit bij de achterkant. 

5 Ga naar de kapper

Het ultieme geheim voor meer volume is een simpele knipbeurt. Ga naar de kapper en ga vervolgens voor een kapsel met luchtige lagen. Zo oogt je haar voller. 

6 Conditioner lager aanbrengen

Een grote fout is dat mensen te veel conditioner aanbrengen of dat ze het op de verkeerde manier aanbrengen. Het is belangrijk dat je de conditioner alleen aanbrengt op de punten van je haar. Dus niet je hele haar en zeker niet op de haaraanzet! Dit zorgt er namelijk voor dat je haar zwaarder wordt en je lokken gaan hangen. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten