Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Tips voor breekbaar haar

Als je breekbaar haar hebt is dat natuurlijk niet fijn. Breekbaar haar is beschadigd haar dat snel kan afbreken en het kan een slappe en futloze uitstraling hebben. Heel erg balen, maar met deze tips zullen wij je helpen! 

Haarelastiekjes 

De haarelastiekjes die je gebruikt kunnen ervoor zorgen dat je haar sneller afbreekt. Het is belangrijk dat je geen gebruikmaakt van elastiekjes met ijzer. Het beste elastiekje om te gebruiken is een scrunchie. Ook invisible haarelastiekjes zijn prima voor breekbaar haar. 

Gebruik van hitte

Je haar krullen met een krultang of drogen met een föhn is niet goed voor je haar en al helemaal niet als je breekbaar haar hebt. Hitte zorgt er namelijk voor dat je haar kwetsbaar wordt en afbreekt. Laat je haar zo veel mogelijk aan de lucht drogen en probeer je haar te stylen met alternatieve producten, zoals bijvoorbeeld een heatless haarkruller. 

Gebruik conditioner 

Nadat je je haren hebt gewassen zullen je haren sneller breken als je geen conditioner gebruikt. Shampoo zorgt ervoor dat de haarschubben open worden gezet. Hierdoor is je haar kwetsbaarder. Conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten. Ook zorgt het ervoor dat je haar makkelijker door te kammen is. 

Borstel je haar minder 

Het is niet goed om je haar vaak te borstelen wanneer je breekbaar haar hebt. Als je je haren toch borstelt, gebruik dan een grove kam of je vingers. Zo zorg je voor zo min mogelijk wrijving tussen je haar en je borstel. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten