Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Vijf liefdestalen

Vind jij fysieke aanraking fijn in een relatie? Of vind je cadeautjes krijgen en geven juist belangrijk? Dit zijn twee voorbeelden van liefdestalen. Er zijn in totaal vijf liefdestalen. In dit artikel leggen we je ze alle vijf aan je uit!

Positieve woorden 

Wanneer dit jouw liefdestaal is, hecht je veel waarde aan wat er tegen je wordt gezegd in je relatie. Via woorden uit jij je liefde. Het houdt in dat je het fijn vindt om complimentjes van je partner te krijgen. 

Cadeaus krijgen of geven 

Voor sommigen is het een must om cadeautjes te geven en te krijgen. Je vindt het leuk om je partner te verassen met cadeaus. Ook houd je ervan om zelf cadeaus te krijgen van je lover. 

Lichamelijke aanraking

Als je deze liefdestaal spreekt, betekent het dat je waarde hecht aan fysieke aanraking. Je vindt het moeilijk liefde te voelen als deze niet veel fysiek wordt overgebracht. Als je partner deze liefdestaal heeft, geef hem of haar dan veel knuffels. 

Dienstbaarheid

Misschien klinkt het niet zo romantisch, maar de vaatwasser uitruimen of de kamer opruimen voor je lover kan voor iemand met de deze liefdestaal heel veel betekenen. 

Tijd en aandacht 

Als dit jouw liefdestaal is of die van je partner, staat aandacht voor elkaar centraal. Je vindt het belangrijk dat je veel tijd samen doorbrengt. Je houdt ervan om samen activiteiten te ondernemen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten