Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Wat doe je met Oud en Nieuw als je thuis zit?

Oud en Nieuw ziet er dit jaar even anders uit dan dat we gewend zijn. Er mogen waarschijnlijk niet meer dan drie mensen bij je binnen zijn naast je eigen gezin. Je kunt niet een feest vieren met je vrienden. Wat ga je dan doen om toch het nieuwe jaar te vieren? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

FaceTime/Zoom

FaceTime en Zoom zijn in het afgelopen jaar nog populairder geworden dan normaal. Het is de manier van contact hebben en om “face to face” te kunnen praten. Ook nu met Oud en Nieuw is dit een goede manier om met je vrienden en familie contact te hebben. Zo kun je elkaar toch nog een beetje zien en heb toch een beetje het gevoel dat je bij elkaar zit. 

Spelletjes

Thuis met het gezin kun je het toch gezellig maken. Je kan met elkaar spelletjes spelen zoals Uno of monopoly. Zo ben je gezellig met elkaar en kun je samen het nieuwe jaar goed beginnen. 

Oliebollen

Natuurlijk kunnen oliebollen niet ontbreken, ook als je gewoon thuis bent. Het maakt niet uit hoeveel oliebollen je eet, als je er maar van geniet. Het is tenslotte maar één keer per jaar dat we met heel Nederland zoveel oliebollen eten. Zelf een baksel maken zoals oliebollen of appelflappen maakt het ook nog leuker om ze samen met je familie op te peuzelen.

Films & series

Ben jij geen fan van Oud en Nieuw of ben je alleen? Dan hebben is het leuk om films en series te kijken. Met je gezin kun je dit ook doen. Hier zetten wij een aantal leuke films en series op een rij die je gezien moet hebben!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten