Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Wat je allemaal wel niet kan met een bikini topje

De meeste waren alweer uitgekeken op de simpele triangel bikini’s, maar het wordt tijd dat je er snel weer één in huis haalt! De top kun je namelijk op veel verschillende manieren dragen en dat zorgt voor leuke nieuwe bikini’s. En natuurlijk extra ruimte voor in je koffer! Vandaag nemen wij een aantal mogelijkheden met je door. Dus haal je bikini’s maar gauw uit de la, het puzzelen gaat beginnen!

1. Touwtjes gekruist

Je kunt je bikini top aantrekken zoals je normaal gesproken doet. Het enige wat je hierbij anders doet, is de touwtjes die om je nek gaan kruisen. Zo gaan ze aan de voorkant over elkaar heen. Helemaal trendy op dit moment!

2. Bikini top omdraaien

Een simpele variant, die misschien wel het meest populair is, is wanneer je de triangel top omdraait. De touwtjes die je normaal om je nek strikt, doe je nu om je middel heen en strik je aan de achterkant. De touwtjes die je normaal gebruikt voor je middel, strik je nu dan om je nek. Precies andersom dus! Geeft de bikini top toch net weer een andere look.

3. Combinatie

De volgende is een combinatie van de eerste twee. Nu je al wat hebt geoefend met deze varianten, kun je deze ook samenvoegen. Je draagt de traingel top dus weer andersom en ook kruisen de touwtjes weer voorlangs. Hoe leuk ziet dat er wel niet uit!

4. Strikken aan de voorkant

Normaal gesproken strik je een bikini top natuurlijk aan de achterkant. Je kunt dit natuurlijk ook omdraaien en de bikini strikken aan de voorkant. Zo is de strik duidelijk zichtbaar en opnieuw krijgt de top weer een hele andere look, love it!

5. Om je middel heen

Je kunt de touwtjes aan de voorkant strikken, zoals we bij de vorige besproken. Maar je kunt er ook voor kiezen om de touwtjes nogmaals om je middel te knopen. Zo gaan er meerdere touwtjes langs je middel en ook dit zien we steeds vaker voorbij komen bij bikini’s en ook bij T-shirtjes. Hoe leuk, als jij dit thuis met je eigen bikini kan doen!

6. Combinatie

En opnieuw kun je de vorige variant met de eerste variant, waarbij je de touwtjes voor je nek kruist, combineren. Het is misschien even wat puzzel werk, maar dan heb je ook een leuk eindresultaat!

Is het je allemaal nog niet zo duidelijk? Bekijk dan onderstaande TikTok. Hier zie je alle varianten op de juiste volgorde voorbij komen!

@437shop

Reposting @madikahn ’s ##swimsuithack in honor of our Espresso restock ? ##437 ##fashionhack ##swimsuittop ##styleinspo ##swimwearhack ##howtostyle ##viral

♬ ALL ABOUT CAKE Wavi Remix – wavi

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten