Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 gezonde snacks

We vinden het allemaal lekker om te snacken, maar niet alle snacks zijn gezond of lekker. Hoe kun je wel gezond en lekker snacken? Wij hebben 5 simpele en lekkere gerechten voor je op een rijtje gezet!

(Mini) poké bowl

Poké bowls zijn ontzettend lekker en je kan er alle kanten mee op. Zo kan je er bijvoorbeeld eentje maken met zalm en avocado.  Kook 100 gram basmatirijst en voeg hierbij 150 kleine blokjes verse zalmfilet, een halve avocado, ringetjes lente-ui en stukjes komkommer. Sprenkel er nog een eetlepel sojasaus en zwarte sesamzaad overheen en jouw poké bowl is af! 

Appelpartjes met kaneel (en rozijnen)

Heb jij een liefde voor appeltaart? Dan is dit de beste gezonde snack die er is! Appelpartjes met kaneel en rozijnen heeft bijna dezelfde smaak als appeltaart! Het is ook heel makkelijk om mee te nemen voor onderweg!

Smoothie met vers fruit

Een smoothie klinkt altijd als een goed plan. Het is bovendien ook heel makkelijk om te maken en je zou het mee naar school kunnen nemen, mocht je een lekkere snack mee naar school willen. Op internet vind je genoeg recepten en zit er voor iedereen dus wel iets tussen!

Fruitsalade 

Een fruitsalade is de perfecte manier om je favoriete fruitstukken te combineren. Je kan je fruitsalade opvrolijken door het te besprenkelen met bijvoorbeeld kokosvlokken.  Binnen 10 minuutjes heb jij snel en eenvoudig een gezonde fruitsalade gemaakt! 

Zoete aardappel frietjes

Deze zijn ontzettend lekker en ook nog eens goed voor je. Ze zijn rijk aan vitamina A. Bak ze een half uurtje op 200 graden en bestrooi ze daarna meet zeezout. Gooi er geen olijfolie overheen, daar worden ze slapper van!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten