Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop oktober

Er is weer een nieuwe maand aangebroken. En de herfst is begonnen! Hoe zal het gaan met je persoonlijke ontwikkeling, in de liefde en op school? Check het antwoord op al deze vragen in jouw horoscoop!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Deze maand is er werk aan de winkel. Maar het boeit je minder dan normaal. Probeer je hoofd erbij te houden! De kans dat je deze periode een leuk persoon gaat ontmoeten, is groot. Verlies jezelf niet in de roze wolken die je omhullen!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je hebt een drukke periode achter de rug. Je hebt hier erg van genoten. Neem je rust. Geniet van de dingen die je hebt gedaan!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De afgelopen weken heb je jezelf geen rust gegeven. Je hebt je volledig op school gestort. Je doet er goed aan een welverdiende rustpauze te nemen. Je vindt dit alleen lastig. Je bent een persoon die nooit stil kan zitten. Probeer dit wel te doen. Het is goed voor je!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Je zit goed in je vel, maar je doet er goed aan om jezelf te verwennen met vooral veel vers fruit en vitamientjes om verkoudheden en andere kwaaltjes die de herfst met zich mee kan brengen, buiten de deur te houden.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Het is voor jou het perfecte moment om je te richten op school! Privé zal het wat minder gaan. Je haalt je kracht uit je school en de resultaten die je daar maakt! Je bent goed bezig. 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Het is het perfecte moment op problemen op te lossen. Loop er niet langer mee. Bedenk dat dit soort dingen zich niet vanzelf oplossen. Lukt het niet? Ga dan naar een vertrouwd persoon die je kan helpen!

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

De obstakels van de laatste maanden zijn overwonnen. Nu moet je iemand kunnen vertrouwen. Pieker en stress niet te veel. Je kunt het!

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Deze maand heb je tijd voor meer ruimte in je leven! Grijp je kans om jezelf beter te leren kennen. Bespreek je plannen met een persoon die je vertrouwt. 

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Focus op jezelf! Je hebt je de laatste maanden een beetje weg gecijferd. Doe dit niet nog een keer!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Deze maand zijn er situaties waarbij het bloed onder je nagels vandaan gehaald wordt. Probeer dan rustig te blijven! Op deze manier ga je meer voor elkaar krijgen. 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Je zult jezelf sterk voelen. Je krijgt meer zelfvertrouwen! Houd dit vast. Dit ga je nodig hebben!

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Je straalt! Je zit lekker in je vel. Iedereen kan dat zien houd dit vast! Pak de kansen die op jouw pad komen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten