Laatste nieuws: Channah over borstvoeding

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

5x De beste budgetproof luchtjes

Vrijwel elk meisje vindt het fijn als zijzelf lekker ruikt. Maar de prijzen van een lekker geurtje vallen vaak tegen. Voor een parfum van Chanel, Giorgio Armani of Gucci betaal je al snel de hoofdprijs. Omdat wij vinden dat iedereen lekker mag ruiken hebben wij voor jullie de lekkerste budgetproof luchtjes op een rijtje gezet! Vind ze in dit artikel. 

1. Pretty Poppy eau de toilette – STRADIVARIUS

Ben jij dol op het luchtje van Abercrombie & Fitch? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Stradivarius verkoopt dus een kopie van het geurtje, maar dan voor héél veel goedkoper! Het geurtje kost €7,99 en is van goede kwaliteit. Aan het einde van de dag ruik je nog steeds heerlijk!

2. FLEUR D’ ORANGER – ZARA

Dit is een hele bijzondere geur. Hij is namelijk door niemand minder dan Jo Malone ontwikkeld. Beter bekend als de geurenkoningin van de geurkaarsen. Naast dat de geur heerlijk is, heeft het ook nog een erg leuk prijsje. Voor €15,95 heb je namelijk deze geur al in je kamer staan. 

3. SUN – Jill Sander

Deze heerlijke zomerse geur haal je uit de kast wanneer het tropisch weer is. De frisse, maar sterke geur laat je ruiken als de zomer. Voor velen staat dit luchtje bekend als “zomer in de vorm van een geurtje”. Ook deze parfum blijft gedurende de hele dag zitten, waardoor je alleen ‘s ochtends een paar spraytjes hoeft op te doen. Een zeer goede aanrader voor deze zomer!

4. B.A.E. eau de toilette Peer & Vetiver – HEMA

Ook de Hema heeft sinds kort heerlijke luchtjes in het assortiment. Naast dat de prijs erg aantrekkelijk is (€12,50) is er nog iets heel erg fijn aan deze parfum. Hij is namelijk helemaal veganistisch!

5. Rose Reverie – H&M

De laatste geur die wij helemaal geschikt vinden voor dit artikel is Rose Reverie van de H&M. De geur ruikt naar romantiek en is een erg vrouwelijke geur. Met een prijs van €7,99 vinden wij dat deze zeker niet in dit rijtje mag ontbreken.

Hopelijk zit de perfecte geur voor jou in dit lijstje! Wij zijn super benieuwd of jij nog dé tip hebt voor een budgetproof parfum. Zet deze dan hieronder in de reacties!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten