Laatste nieuws: Channah over borstvoeding

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

7 tips tegen verveling in de kerstvakantie

Het is alweer zo ver; Kerst. Naast gezellig gourmetten, kletsen en veel oliebollen eten zijn er ook veel momenten in je vakantie dat je je verveelt. No problem! Wij hebben 9 dingen op een rijtje gezet zodat jij de kerst doorkomt!

#1. Maak een koekhuisje

Als je lekker in de kerstsfeer wil blijven is dit de perfecte bezigheid. Ga samen je vriendinnen, familie of lekker in je eentje een koekhuis bouwen. Het is niet alleen mega leuk maar ook super easy te vinden. In winkels zoals de Blokker of Action vindt je een pakket die je voor een klein prijsje kunt kopen. Chill!

#2. Ga schaatsen

Het is winter. Dat betekent maar één ding: kou! Dat is niet altijd leuk, dat begrijpen we. Maar je kan er wel het beste van maken door iets te doen wat je leuk vindt. Geniet van deze tijd van het jaar en stap in je schaatsen! Als het koud genoeg is kan dat in een meer, maar als dat niet het geval is kun je altijd nog naar een schaatsbaan gaan.

#3.  Schrijf gedichten

Er is niks leuker dan gedichten krijgen, en al helemaal als er iets liefs instaat. Schrijf ze voor je vrienden en familie om hun kerst nog mooier te maken.

#4. Ga wandelen

Of je nou in de zomer, herfst of winter in het bos loopt; het is altijd een mooi gezicht. Daarnaast kom je ook nog eens tot rust. Neem je eigen, of de hond van de buurman mee en geniet van deze tijd van het jaar.

#5. Ga iets bakken

Vind jij het buiten veel te koud? Dan vermaak je je toch gewoon binnenshuis? Zoek een recept op van iets dat jij super graag zou willen bakken. Koekjes, cakejes, brownies of taart; aan jou de keus!

#6.  Maak een collage met al jouw beste herinneringen van dit jaar

Op deze manier kun je nog jaren terugkijken op jouw 2019. Stuur ze naar je vrienden en familie om hun een kijkje te geven op het afgelopen jaar.

#7. Versier je kamer

Als je doodop thuiskomt van een lange (koude) dag wil je niks liever dan in een schoon en warm bed duiken. Nog leuker is het als je kamer helemaal kerst ready is. Lampjes, sneeuwbollen, foto’s aan de muur en een mok warme chocolademelk. Beter kan je niet thuiskomen toch?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten