Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

All day lippenstift

We kennen het allemaal wel. Je hebt net die nieuwe lippenstift met de perfecte kleur, maar lang blijven zitten doet het niet. De merken die claimen dat ze 24 uur blijven zitten zijn ook niet bepaald goedkoop. Wij herkennen het probleem en wij hebben voor jou een aantal hacks op een rijtje gezet zodat je lippenstift de hele dag blijft zitten! 

Verzorg je lippen goed 

Niks is vervelender dan lippenstift aanbrengen op droge lippen. Hierdoor ziet het er niet alleen minder mooi uit, het blijft ook nog eens slechter zitten. Als je elke week je lippen een keer scrubt met lipscrub en ze elke dag goed invet, zal je zien dat ze er een stuk verzorgerder uit zien! Ook worden je lippen een stuk gladder en is de lipstick er makkelijker op aan te brengen.

 Lip primer

Net zoals je een primer voor je gezicht hebt, heb je ook een primer voor je lippen. Een primer zorgt ervoor dat je lippen extra zacht worden, maar je lippenstift blijft ook nog eens langer zitten! Je kan een primer voor duurder van bijvoorbeeld MAC halen, maar ook zijn ze goedkoper bij de HEMA te vinden. 

Lipcote

Je bent misschien wel bekend met een topcoat die je gebruikt voor je nagels. Dit bestaat ook voor je lippen en dat een lipcote! Hierdoor zit er een beschermlaagje op je lippen en blijft je lippenstift zo langer zitten! 

Aanbrengen

Probeer je lippenstift een keer anders aan te brengen. In plaats van met je lipstick op je lippen te smeren, pak er dan een kwastje bij. Als je de lippenstift met een kwastje opbrengt komt het veel preciezer op je lippen en heb je geen last van ‘te veel’ lippenstift. Dit kan er namelijk ook voor zorgen dat het eerder uitloopt. 

Foundation of concealer

Als we onze beauty queen NikkieTutorials volgen, is het handig om eerst een beetje foundation of concealer op je lippen te doen. Dit is een goede basis zodat je lippenstift de hele dag blijft zitten! 

Lip liner

Voordat je je lippenstift aanbrengt, is het handig om een lipliner aan te brengen. Op deze manier loopt je lippenstift niet uit! Ook is het leuk om bijvoorbeeld en net iets donkerder kleur te pakken dan je lippenstift, zo krijg je een leuk effect op je lippen! 

Happen

En last but not least, happen. Ja, echt waar. Als je hapt in een tissue of stukje WC papier, gaat alle overtollige lippenstift van je lippen af. Anders krijg je, net zoals we al bij tip 4 vertelden, dat je lippenstift eerder uitloopt! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten