Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Alles over: studie stress

Leren, toetsweken en huiswerk. We kennen het allemaal wel en dit kan je behoorlijk veel stress geven. Wij geven je een paar tips hoe je rustig je schoolwerk kan maken en minder gestrest bent.  

Plan me-time in 

Als je het druk hebt bijvoorbeeld in de toetsweek dan is het goed als je voorbereid bent voor de toetsen. Toch moet je niet vergeten om ook even aan jezelf te denken. Plan een avondje voor jezelf in waarin je lekker een maskertje op doet en een film gaat kijken. Dit heb je ook nodig om goed te presteren! 

Probeer je werk te verspreiden 

Stel geen werk uit! Als je dit wel doet zit je uiteindelijk erg in de knoop omdat je dan ineens een berg werk te doen hebt. Dus zorg dat je het goed plant zodat je niet in de laatste week voor veel verrassingen staat! 

Zeg een keer nee 

Geloof ons, we weten hoe moeilijk het is om je vrienden af te zeggen. Maar als je echt geen tijd daarvoor hebt, ga dan gewoon niet. Die ene keer missen is echt niet erg. En als dit ervoor zorgt dat je wel je toetsen haalt, is dit alleen maar goed! 

Leer niet te veel 

Dit is een lastige, want wat is te veel? Nou als je echt te veel leert is de kans groter dat je een black-out krijgt tijdens een toets. Dan weet je ineens niks meer. Maar dit is natuurlijk geen excuus om minder te leren hé 😉 

Eet gezond en gevarieerd 

Om optimaal te presteren is het belangrijk om gezond te eten. Tuurlijk, snoepen mag maar voor een drukke periode is het beter om goed te eten. Je zal je ook veel chiller voelen als je gezonder eet, let maar op! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten