Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bikini volgens jouw lichaam

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten bikini’s, maar hoe weet je nou welke bij jouw lichaam past. Ten eerste moet je natuurlijk zelf een bikini uitkiezen die je mooi vindt ongeacht de vorm van je lichaam. Maar ben je zelf zoekende naar een bikini en ben je benieuwd welke bikini het beste bij je vorm past? Lees dan snel verder! 

Zandloper 

Het zandloperfiguur is een gewild lichaamstype, wat een geluk heb jij zeg! Je hebt een zandloperfiguur als je een smalle taille hebt, bredere heupen en iets bredere schouders. Jij kan echt alles hebben! Maar een triangel bikini of een halter top bikini accentueert je lichaam perfect. Oh ja en een hoog broekje legt een goede nadruk op je heupen.  

Smalle rechthoek 

Wat heb jij mazzel met zo’n atletisch lichaam zeg! Alleen kan het zijn dat jouw vrouwelijke vormen wegvallen. Daarvoor kan een triangel bikini gepaard met een broekje met strikjes ervoor zorgen dat je wat meer vrouwelijke vormen ‘krijgt’. Plus een bikini met extra’s zoals strikjes en ruffels is altijd leuk!  

Omgekeerde driehoek 

Dit figuur heb je als je schouders breder zijn dan je heupen en als je voller aan de bovenkant van je lichaam bent dan aan de onderkant. Voor dit lichaam is het mooi om een opvallend bikinibroekje te dragen, dit leidt de aandacht van je bredere schouders af. En een top met rechte bandjes zorgt ervoor dat je schouders smaller lijken.  

Appel 

Ook dit lichaam is heel mooi, bij het appelfiguur heb je vooral volume rond het bovenlichaam. Denk aan volle borsten, brede schouders en onduidelijke taille. Als het om bikini’s draait is het mooi om een bandeau top te dragen, dan ligt de nadruk niet op de borsten. Verder staan felle kleuren ook ontzettend goed bij jou. 

Peer 

Je hebt een peer figuur als je een slanke taille hebt, smalle schouders en bredere heupen. Maar zou jij het liefst willen dat de nadruk op je bovenlichaam gelegd wordt? Als je een bikinitop met een print draagt benadrukt dit je bovenlichaam. Verder laat een halterbikini je schouders breder lijken. Als je een laag uitgesneden broekje draagt zorgt dit ervoor dat je heupen minder opvallen.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten