Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

De fijnste vibrators deel 2

In deel 1 van de fijnste vibrators hebben we je al een aantal vibrators laten zien. Hierbij hebben wij voor jou een deel 2 waarbij we nog een aantal vibrators voor je op een rijtje hebben gezet! 

Sex toys brengen vaak een ongemakkelijke sfeer met zich mee, maar dat is niet nodig! Het is heel normaal om op een bepaalde leeftijd je lichaam te verkennen en daar hoef je je niet voor te schamen. Sex toys zijn hartstikke leuk en handig! 

#1 Eva Personal Massager

Ben je opzoek naar een vibrator die niet alleen super stil is maar ook waterdicht is? Dan is deze perfect voor jou! De Eva Personal Massager heeft 20 massage patronen en 8 snelheden. Je kunt van deze vibrator genieten in bed maar ook onder de douche of in bad. 

#2 Tarzan Vibrator

Dit is een van de best verkochte vibrators in Amerika en Duitsland. Deze vibrator stimuleert je clitoris, vagina en G-spot in 1 keer. Deze vibrator heeft een stam met een realistische eikel en ribbels, door deze vorm geeft het niet alleen een lekker gevoel maar is hij ook makkelijker in te brengen. 

#3 Luchtdruk Vibrator

Deze vibrator is een ergonomische vibrator voor zowel de G-spot als de clitoris. De Luna luchtdruk vibrator stimuleert de clitoris door middel van luchtdruk. Met pulserende luchtdrukverplaatsing wordt een zuigeffect gecreëerd en kan wel tot 10 verschillende standen. Ook deze vibrator kan onder de douche gebruikt worden!

Alle recensies van deze vibrators zijn positief maar toch zal je zelf moeten ontdekken wat jij het lekkerst vindt en of dit iets is voor jou. Proberen kan geen kwaad dus schaam je er zeker niet voor en geniet! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten