Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bikinitrends die je deze zomer niet kunt missen

Het kiezen van een leuke bikini wordt steeds lastiger en lastiger aangezien het aanbod zich enorm uitbreidt. En ook deze zomer zijn er weer veel nieuwe bikinitrends. Ben jij benieuwd naar wat nu hip is om te dragen tijdens een zomerse stranddag? Lees dan vooral verder!

Klik op de afbeeldingen om de bikini’s te shoppen!

Bikini met touwtjes om taille

Je hebt deze trend misschien ook al voorbij zien komen bij verschillende t-shirts, je kunt het nu ook zien bij bikini’s! Het geeft je bikini een leuk extra detail.

Geribde bikini’s

Bij deze trend draait het helemaal om de stof van de bikini. Het is weer eens iets anders dan de basic stof van een bikini en wij zijn in ieder geval fan!

Cut-out-badpak

Een badpak kan natuurlijk niet in dit lijstje missen. Je hebt tegenwoordig namelijk ook hele leuke cut-out-badpakken zoals ze dat noemen. Eigenlijk een soort van mix tussen een bikini en badpak dus, super leuk!

Highwaist

Wat ook niet kan ontbreken zijn natuurlijk de highwaist bikini’s. Deze bikini’s zijn altijd goed om te hebben en benadrukken ook extra je curves. We love it!

Zo en nu is het tijd om lekker te gaan shoppen voor de hipste bikini’s want… van bikini’s kun je nooit genoeg hebben, toch? 😉

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten