Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Cadeautjes voor vaderdag

Het is alweer bijna vaderdag en dat betekend dat we extra lief voor onze vaders moeten zijn. Maar vaderdag is natuurlijk geen vaderdag zonder een leuk cadeautje voor jouw papa. Nu hoeft een cadeau niet duur te zijn, een ontbijtje op bed is al voldoende. Maar wil je nou toch een cadeau geven? Dan hebben wij een aantal leuke vaderdag cadeaus voor je op een rijtje gezet. 

#1 Pasjeshouder 

Dit is iets wat je niet wist wat je nodig had maar geloof ons, het is geweldig. Iedereen heeft in deze tijd ontzettend veel pasjes. Denk aan je pinpas, ID-kaart en rijbewijs. In een grote portemonnee is het altijd zoeken naar je spullen, maar met de pasjeshouder hoeft dat niet meer. Ideaal voor die vaders die altijd spullen kwijt zijn.   

#2 Mok 

Nu klinkt dit misschien een beetje cliche maar je kan de mok zo leuk maken als je zelf wilt. Er bestaan natuurlijk apart mokken, mokken met een leuke tekst of gewoon simpel. Als je voor een simpele mok kiest kan je er altijd voor kiezen om het zelf leuk te maken met bijvoorbeeld een watervaste stift. Leef je uit! 

#3 Bieropener 

Dit is een beetje hetzelfde verhaal als met de mok maar je kan de bieropener ook zo leuk maken als je wilt. Tip: dit cadeau is alleen leuk als je vader lekker bier drinkt natuurlijk. 😉 

#4 BBQ set 

Veel vaders houden van barbecueën als het lekker weer is. Dan is een BBQ toolset zeker een must! Alle tangen die je nodig hebt voor het barbecueën zitten erin, zeker een aanrader! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten