Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Tips voor de beste ‘Hot Girl Summer’

Het is bijna zover, ‘Hot Girl Summer’ komt eraan! Als je voorbij de vele deadlines en de dagelijkse drukte op werk of school kunt kijken, maak je dan klaar voor een zomer waarin je eindelijk je beste zelf volledig omarmt. Moet je vrijgezel zijn? Is fit worden en het boeken van een afspraak voor laserontharing een noodzaak? Moet ik de foto’s verbranden van elke jongen die me ooit verstrooid heeft achtergelaten en mezelf onmiddellijk aanmelden bij een dating-app? Wees gerust. We zijn hier om de betekenis van ‘Hot Girl Summer’ uit te zoeken en precies ons voorbeelden hoe je al je zomerdoelen voor ‘Hot Girl Summer 2022 echt kunt vervullen.

Maak wat tijd voor jezelf

Het is duidelijk dat de Hot Girl Summer een geweldige tijd is om te investeren in een druk sociaal leven, nieuwe mensen ontmoeten en elke nieuwe kans aan te grijpen, maar in de woorden van ‘de Queen of Hot Girl Summer’ Megan Thee Stallion, gaat het vooral om “je waarheid leven”. Doe gewoon dingen waar jij blij van wordt.

Ga alleen om de juiste redenen op dating-apps

Dating-apps zijn geweldig, maar ze zijn zeker geen noodzaak om ervoor te zorgen dat je een Hot Girl Summer hebt. ‘Hotness’ komt van binnenuit, en als je je mentaal niet klaar voelt of niet geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de wereld van online dating, doe het dan gewoon niet.

Als je dat wel bent, kom je ofwel met een aantal tragische verhalen die je ervan weerhouden om zelfs maar met de mannelijke soort te praten, of je zult de liefde van je leven ontmoeten, er is absoluut geen tussenweg.

Experimenteer met je outfits

Zomermode voor Hot Girl Summer lijkt gelijk te staan met mini-jurken en hoge hakken, maar dat zal niet per se naar iedereen zijn smaak zijn. Na twee jaar loungewear te hebben gedragen is het deze zomertijd om nieuwe dingen te proberen, dus draag met trots wat je ‘hot’ maakt!

Bij een hete ‘Hot Girl Summer’ draait alles om de mentaliteit

Veel discussies over de zomer van Hot Girl Summer zijn nogal oppervlakkig. Het hebben van een hete ‘Hot Girl Summer’ gaat over het omarmen van je zelfvertrouwen, het kennen van je eigenwaarde en, uiteindelijk, zoals Megan Thee Stallion zelf zegt, gewoon focussen op het zijn van ‘onbeschaamde jij’.

Ga jij een ‘Hot Girl Summer’ hebben dit jaar?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten