Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

De beste work-out video's

Het mag misschien dan wel al zomervakantie zijn, een sportieve work-out kan af en toe niet ontbreken! Tegenwoordig heb je op YouTube een enorm aanbod en is er voor elk lichaamsdeel wel een goede work-out video te vinden. Om het je wat makkelijker te maken, zetten we vandaag onze favoriete video’s voor je op een rij. Pak je sportkleding maar alvast uit de kast, tijd om eens flink te zweten!

1. Nina Dapper: 14 minuten abs, legs & booty workout

Nina Dapper is model en daarnaast ook nog eens een professionele lifestyle coach. Zij weet precies hoe je op een gezonde manier kunt werken aan je lichaam. En als er iets is wat vrouwen graag willen trainen zijn het vaak de billen, benen en de buik. Laat dat nou net allemaal terugkomen in deze video. Ben je hierna nog enthousiaster geworden? Check dan snel het kanaal van Nina! Je vindt er nog vele work-outs, maar ook vind je er heerlijke recepten.

2. Chloe Ting: 10 minuten HIIT

We love Chloe! Al jaren inspireert deze vrouw vele andere met haar work-out video’s. Om er dan eentje nu te moeten uitkiezen is lastig, want eigenlijk zal je elke video eens moeten proberen. Maar natuurlijk kon een effectieve HIIT work-out niet ontbreken! Een HIIT, ook wel hoge intensiteit intervaltraining, bestaat uit een aantal oefeningen die je een aantal seconden doet. Vaak herhaal je dan weer het rondje opnieuw. Omdat je kort de oefeningen doet, blijft je lichaam tot het uiterste gaan. Het is dus een erg effectieve work-out, die vaak van korte duur is. Je hebt daarna dus nog genoeg tijd om andere dingen te doen.

3. Pamela Reif: 10 minuten ab workout

Pamela weet heel goed hoe ze je moet afmatten. En believe us, deze work-out is behoorlijk pittig. Maar na deze zware tien minuten voel je je zo voldaan en heb je echt het gevoel dat je goed hebt gesport. Blijf deze work-out wekelijks herhalen en wie weet loop jij straks wel rond in een sixpack!

4. MadFit: 15 minuten TikTok dans workout

Een goede dans work-out kan zeker niet ontbreken. En dit is er niet zomaar één, ga los op alle bekende TikTok nummers! MadFit staat bekend om haar effectieve vrolijke dans work-outs. Met de juiste oefeningen weet ze precies hoe jij op een leuke manier blijft bewegen. Leuk om eens met je vriendinnen of familie uit te proberen!

5. Vicky Justiz: 7 minuten lazy full body workout

Deze work-out is ideaal als je eigenlijk aan het tegenstribbelen bent, maar jezelf toch trots wilt maken. Vicky weet precies hoe ze je toch aan het werk zet, maar het niet al te vermoeiend maakt. Zo hoef je helemaal niet te springen. Bijna alle oefeningen zijn liggend of zittend uit te voeren. Wie wil dat nou niet?

Natuurlijk zijn er nog talloze andere inspiratie video’s. Genoeg om in shape te blijven. Succes girl, you can do it!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten