Laatste nieuws: Romee Strijd is verloofd

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

De leukste hoofdaccessoires

Om je outfit op te spicen zijn accessoires perfect! Ze maken je outfit net wat interessanter. In dit artikel lees je de leukste en populairste hoofdaccessoires.

Clip

Een clip is de nieuwe scrunchie! Je hebt ze in alle soorten maten en kleuren. Een klein clipje gebruik je om het bovenste gedeelte van je haar op te steken. Met een grote clip kan je je haren opsteken als knot of leuke staart. De gemêleerde grote clip zie je vaak voorbijkomen, maar een roze of groene matte clip is ook populair.  

H&M

Bucket hat

Een bucket hat is sinds vorig jaar helemaal in. Naast dat het er trendy uitziet, is het ook erg praktisch. Het beschermt je namelijk ook tegen de zon en regen. Het is ideaal voor een lekkere wandeling, een stranddagje of een leuk festival. Je hebt ze in verschillende printjes en kleuren. Je ziet het hoedje vaak in teddy stof en in nep-leer. 

Hema

Pet

Een pet is altijd populair geweest. Wanneer je een slechte haardag hebt, gooi je deze op en zie je er toch nog leuk uit. Afgelopen jaar waren merk-petjes erg populair op TikTok, zoals het Ralph Lauren petje. Ze worden door jongens en meisjes gedragen. Je ziet ze in vele kleuren!

Zalando

Sjaaltje

Een sjaaltje is dé haarstijl voor de zomer. Je kan een satijnen of ouderwetse bandana vouwen in een driehoek en deze dan knopen tot een leuke haarstijl. In de Netflix-serie ‘Outer Banks’ zie je zo’n sjaaltje gedragen worden door Kiara en JJ.  

ASOS

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten