Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste winkels in Enschede

Wil je een dagje shoppen met jouw bestie? Dan is Enschede de perfecte stad! In het centrum van de Twentse stad Enschede, vind je veel bekende kledingwinkels. De Zara en de Primark zijn niet te missen. Naast vele bekende vestigingen zit de stad ook vol met minder bekende winkels, die zeker een bezoekje waard zijn. In dit artikel vind je de leukste winkels in Enschede.

ThriftTale

Gek op vintagekleding? Goed nieuws! De winkel ThriftTale zit nu iets langer dan een jaar in het centrum van Enschede. Hier haal je de beste kwaliteit vintage kleding. Deze winkel is vergelijkbaar met Episode, en Kilo. Deze winkels zitten helaas alleen in grotere steden, maar gelukkig is dit voor Twente een goede aanwinst. Ook hebben ze een online webshop, waar je de nieuwste items kan shoppen. ThriftTale claimt 70% goedkoper te zijn dan gloednieuwe kleding, en dat de merkkleding 100% authentiek is.

Luca Store

Bij deze winkel haal je goedkoop je favoriete items. Van schoenen tot galajurken, Luca heeft het allemaal. Deze winkel is te vergelijken met New Yorker en Peachy, qua kwaliteit en prijs. Luca heeft vaak nieuwe items in de winkel liggen. Het enige waar je op moet letten voordat je shopt, is dat je niet kunt pinnen in deze winkel.

MyJewellery

De dertiende boetiek van MyJewellery bevindt zich in Enschede, en met groot succes. het razendsnel groeiende bedrijf is nog steeds super populair. Tijdens het shoppen in Enschede kun je deze winkel niet overslaan! Hier vind je de mooiste sierraden voor een betaalbaar prijsje.

De Klanderij

Tijdens het shoppen in Enschede kun je het winkelcentrum De Klanderij niet overslaan. Dit gebouw telt zo’n 50 winkels, van pepernoten tot brillen. Bekende winkels zoals de TKMaxx, Flying Tiger, Rituals en America Today zitten allemaal in De Klanderij. Zeker een bezoekje waard!

Expo

Opzoek naar een leuk origineel cadeau? Check dan vooral deze winkel. Ze verkopen van grappige klokken tot vintage meubelen, van coole gadgets tot gekke boeken.  En nog veel meer, niks is te gek in de Expo! Deze winkel is vergelijkbaar met de bekende ‘hebben winkel’ de Flying Tiger, maar dan nog gekker.

D & P Parfums

Bij deze winkel haal je jouw favoriete geur, maar dan veel goedkoper en blijft het veel langer zitten. Dat komt door hun geheime winkelformule. D & P zegt “In 1999 begonnen in Turkije en nu actief in maar liefst 38 landen. Wat je favoriete geur ook is, wij weten zeker dat wij hem hebben in ons 460 geuren tellende assortiment.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten