Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

DIY flower wall

Nu hu het mooie weer toch een beetje voorbij is, gaan we weer meer tijd binnen doorbrengen. Hoe leuk is het dan als je je kamer een beetje kan op pimpen. Daarom hebben wij een DIY voor je: bloemenmuur. Het is super makkelijk en heel leuk om te doen in het weekend. Het geeft je kamer gelijk een andere sfeer. 

Je hebt het vast al wel voorbij zien komen op Instagram of TikTok. Sommige hebben een ‘flower wall’ met daarbij een spiegel. Wij gaan je vertellen wat je nodig hebt en hoe je dit makkelijk zelf kunt maken. 

Wat heb je nodig?

  • 6 neppe boeketten met daarin ongeveer 12 bloemen per boeket 
  • Lijmpistool
  • Dun doorzichtig draad
  • Kleine spijkers
  • Schaar 

How to do it

Begin met het knippen van de boeketten om er zo losse bloemen van te krijgen. Vaak kun je ze makkelijk doorknippen. Sorteer ze vervolgens op kleur. 

Met het lijmpistool ga je de bloemen aan elkaar vast maken van stengel op bloem. Je hebt maar een klein beetje nodig. Je kan de verschillende bloemen door elkaar mixen. Hoe lang je een bloemenslinger maakt is afhankelijk van de lengte van je muur of hoe lang je het zelf wil hebben. Je kunt ook meer bloemen ophangen als je zelf wil of minder. Je kan het dus aanpassen naar je eigen stijl. Je kunt ook in het midden een spiegel hangen, om zo een leuk effect te creëren. 

Het ophangen van de bloemen gaat heel makkelijk. Sla op je plekken waar je de bloemen wilt hebben, een kleine spijker. Sla het er niet helemaal in, want je hebt nog een stukje nodig. Bind aan de bovenste bloem een stukje doorzichtig draad en knoop dat vast aan de spijker. Sla de spijker vervolgens de muur in en doe dit net zo lang totdat je al je bloemen hebt ophangen. En klaar is kees! Zo heb je makkelijk en voor weinig je kamer opgepimpt. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten