Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Early 00’s fashiontrends

De fashiontrends uit de early 00’s is niemand vorbij gegaan. Er komen steeds meer oude fashionitems terug. Wil jij nou leuke 2000 fashionitems shoppen? Lees dan snel verder!

Korsetten

Korsetten waren he-le-maal hot in de early 00’s. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen in verschillende winkels. Wij zijn er ook helemaal gek van. Een pluspunt van het korset is dat je het makkelijk kan combineren met verschillende soorten items. Een must dus!

Cargo broeken

Deze broeken heb je de laatste tijd misschien al vaak voorbij zien komen op TikTok, maar ook deze komen officieel uit de 2000. Je kan ze in allerlei verschillende kleuren krijgen.

Baguette bags

De zogeheten ‘baguette bags’ zijn al een tijdje weer populair. Het tasje heet zo doordat het de vorm heeft van een stokbrood oftewel een ‘baguette’. De tasjes zijn weer erg gewild, deze zomer zijn ze niet te missen!

Bucket hats

Bucket hats hebben we de afgelopen jaren al veel voorbij zien komen. Ook deze waren vroeger helemaal hot en zijn dat nu alweer. De bucket hat is nog steeds op veel plekken te verkrijgen en wij snappen helemaal waarom!

Baby shirts

Kleine shirtjes zijn al een aantal jaren populair. Ook deze zijn nog lang niet uit de mode. Crop tops en tanktops zijn zó 2000. De baby shirts kan je ontzettend leuk combineren met een cargobroek en een baguette bag!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten