Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Een nieuwe winter haar routine!

In de winter is je haar breekbaarder en droger dan in de andere seizoenen. Hierdoor kan het sneller afbreken. Ook hebben veel meiden last van statisch haar door winterse accessoires, zoals mutsen en sjaals. Daarnaast kan je in de winter meer last hebben van haaruitval of verdunning van je haar. In dit artikel lees je hoe je dit kan verminderen!

Door deze vervelende veranderingen kan je enkele veranderingen maken in je haar routine. Om je haar sterker te maken, kan je gebruik maken van een haarmasker. Deze breng je minimaal één keer per week in en laat je ongeveer 15 minuten intrekken. Haarmaskers hoeven niet duur te zijn, je kunt deze kopen bij je plaatselijke drogist. Daarnaast is het belangrijk om een heat protector en/of een olie te gebruiken. Een heat protector gebruik je om je haar te beschermen (wat extra belangrijk is in de winter!) en een olie gebruik je tegen je droge en gespleten haarpunten. 

Hoe lastig het ook kan zijn, is het belangrijk om je haar niet te vaak te wassen. Dit kan lastig zijn, omdat je in de winter een muts kan dragen en hierdoor krijg je vetter haar. Probeer het wassen van je haar een paar dagen uit te stellen. Door het vaak wassen van je haar, haal je de natuurlijke oliën uit je haar. Het kan hierdoor juist droger worden! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten