Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Haargroei serum

Wat zijn Haargroei Serums? 

Er zijn haarserums gericht op verschillende behoeften. Zo zijn er die zich richten op kroeshaar, droog haar of verschillende hoofdhuidaandoeningen zoals jeuk. Het zijn lichte, vloeibare haarproducten die rechtstreeks op je hoofdhuid of op de lengtes van je haar worden aangebracht.  

Haargroei serums helpen de haargroei te stimuleren vanaf de wortel door zich te richten op de haarzakjes. Deze producten bestaan uit krachtige ingrediënten die de haargroei helpen stimuleren en de groeiperiode van elke haarlok verlengen, wat dus minder haarverlies betekent.  

Wat zijn de voordelen? 

Sommige van de beste haarserums zijn gericht om je haarlokken dikker te laten worden, waardoor je haar er voller uitziet. Sommige haarserums kunnen zelfs de haargroei stimuleren op kalen plekken waar er momenteel geen haar groeit. 

Meestal zijn er nog andere extra voordelen van het gebruik van haarserum naast het laten groeien van je haar. In het algemeen zijn de beste haarserums verrijkt met vitamines en voedingsstoffen die gunstig zijn voor zowel gezond haar als een gezonde hoofdhuid.  

Zelfs als je niet haargroei als doel hebt, kan het toevoegen van een haarserum aan je routine helpen om de gezondheid van je haar en hoofdhuid te behouden en te verbeteren. 

Tips voor het behoud van gezond haar 

Naast het gebruik van goede haarproducten, is het belangrijk om algemene gezonde haar gewoontes te hebben. Door het volgende te doen, blijft je haar gezond: 

  • Voeding – Goede voeding is essentieel voor het groeien van gezond, sterk haar. Het gebruik van voedingsmiddelen vol voedingsstoffen zal helpen om je haar, huid en cellen gezond te houden en goed te laten werken. Probeer groene bladgroenten, fruit en gezonde vetten zoals avocado en zalm in je dieet op te nemen, want deze kunnen helpen bij een gezonde haargroei.  
  • Vermijd hitte – Hitte is slecht voor je een gezonde haren. Door te veel warmte toe te passen met een stijltangen en of föhns wordt ons haar onmiddellijk droog en kan het broos worden. Wanneer mogelijk, kies voor een handdoek of laat je haar aan de lucht drogen. Als je toch een hitte stylingtools moet gebruiken, breng dan altijd eerst een hittebeschermer aan. 
  • Vermijd strakke kapsels – Het is oké om af en toe strakke kapsels te hebben als er bijvoorbeeld een evenement op komst is, maar probeer het niet te vaak te doen. Als je je haar in een strak opgestoken kapsel moet hebben, zoals een hoge paardenstaart of een strakke knot, laat het dan niet te lang in. 
  • Hoofdhuid behandeling – Voeg dagelijks een hoofdhuid verzorgingsroutine toe door jezelf regelmatig een hoofdhuidmassages te geven om de bloedsomloop te stimuleren. Er bestaat een ‘Scalp Massage Brush’ Dat is een borstel met zachte en flexibele siliconen haren die zorgen voor een zachte exfoliatie en stimulatie van de hoofdhuid. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten