Laatste nieuws: Romee Strijd is verloofd

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Kort haar stylen

Een heel stuk van je haar afknippen kan een enorme opluchting zijn. Je haar voelt een stuk lichter, maar doe je nu met je kortere haar? Het is te kort voor een hoge staart of knot, want dan valt de helft van je haar eruit. Hieronder vind je een aantal leuke haarstylen voor kort haar! 

False braids

In een eerder artikel hebben we je een tutorial gegeven voor een false braid hairstyle. Dit is super makkelijk, ook als je korter haar hebt. Je kunt er veel verschillende stylen mee doen. Hier kun je de tutorial lezen en inspiratie op doen voor andere false braid stylen. 

Krullen

Je kunt er ook voor kiezen om krullen te maken in je haar. Dit geeft gelijk al een hele andere look. Zeker nu met de feest dagen is krullen haar erg leuk. Je kunt krullen met een stijlstang, maar je kunt er ook voor kiezen om heatless te krullen. Dit kun je doen door ’s nachts te slapen met boxerbraids of door middel van een lap stof.

.

Scarfs

Door middel van sjaaltjes en haarbanden kun je ook je haar vast zetten. Dit staat super cute en is enorm makkelijk te doen. Door de verschillende sjaaltjes en haarbanden die er zijn kun je gemakkelijk een nieuwe look creëren. 

Plukjes

Je kunt er voor kiezen om de voorste twee plukken lost te laten. Ook dit geeft gelijk een andere look. Als je toch je haar een beetje vast wil zetten, kun je ook voor kiezen om de voorste twee plukken los te laten en de twee plukken daarna rond te draaien en vervolgens vast zetten met speldjes. Check hier hoe je dat het beste kunt doen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten