Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop augustus

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, tijd voor de maandelijkse horoscoop. Want wat vertellen de sterren ons deze keer? Kunnen we dan nu eindelijk gaan genieten van het zonnetje? En hoe zal de rest van de vakantie gaan verlopen? Wij nemen vandaag weer alle sterrenbeelden met je door. En geloof ons, dit wil je horen!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Deze maand valt er een last van je schouders af. Al weken lang denk jij veel na en is er toch iets wat je al langere tijd dwars zit. Daar lijkt nu een einde aan te komen. En hoe fijn is dat! Want we zitten nog volop in de zomervakantie, dus het wordt tijd dat ook jij gaat genieten van je welverdiende vakantie. Ga een dag met vriendinnen op stap of trakteer jezelf op dat ene cadeau waar je al zolang naar smacht. You deserve it!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je werkt hard aan je dromen en doelen en dat wordt deze maand beloond! Deze maand zal je een kans krijgen, waar je lang naar uit hebt gekeken. En natuurlijk pak je deze kans met beide handen aan. Je gaat een spannende periode tegemoet, maar tegelijkertijd ook een hele leuke. Je gaat veel leren en ontmoet nieuwe mensen. Maar vergeet ook niet dat je midden in augustus zit, je hebt zomervakantie! Pak dus ook voldoende rust en vergeet ook zeker je vrienden niet. Dan moet dit helemaal goed gaan komen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je voelde het vorige maand misschien ook al, maar jouw geluk kan echt niet op! Je geniet heerlijk van je vrije dagen, maar weet daarin ook een goede balans te vinden met je werk. Alles loopt eigenlijk helemaal op rolletjes en dat zal deze maand alleen nog maar beter gaan. Op je werk zijn ze erg tevreden over jou, wat ook haast niet anders kan. Maar ook je vrienden weten dat ze nog steeds op jou kunnen rekenen. Geniet lekker van deze zomer, want ook deze maand ga jij nog mooie herinneringen maken!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Deze maand zullen er wellicht wat mensen uit je leven verdwijnen. Dat klinkt misschien wat heftig, maar stiekem wist jij al heel lang dat deze mensen niet meer bij jou hoorde. Jullie zijn uit elkaar gegroeid en jullie levensstijlen sluiten niet goed op elkaar aan. En dat is helemaal niet erg, want heel cliché gezegd hoort dit nou eenmaal bij het leven. Je zult juist door deze gebeurtenis gaan zien, dat je lekkerder in je vel bent gaan zitten. Je ontmoet nieuwe mensen die veel voor jou gaan betekenen. Tijd voor een nieuw avontuur!

Stier (20 april t/m 20 mei)

De negatieve gedachtes die de laatste tijd door je hoofd spoken gaan deze maand langzaam verdwijnen. Langzamerhand vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Je weet nu goed hoe je van negatieve gedachtes positieve gedachtes kunt maken. Misschien kun je ook een keer een boek lezen over mindset of praat er wat vaker met familie over. Het is namelijk helemaal niet erg om je zo nu en dan ellendig te voelen. Dat hebben we allemaal. Ga lekker genieten van je vakantie deze laatste maand, dat heb je dik verdiend!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Hoewel je vrije tijd heerlijk vindt, begin je deze maand toch je vaste routine te missen. Je gaat misschien wat slechter slapen en ook in je hoofd is het een mess. Elke dag is weer compleet anders en dat begint jou toch behoorlijk te irriteren. Mis je dan toch school een beetje? No way! Want ook zonder school kan je werken aan je ritme. Sta elke dag op hetzelfde tijdstip op, maak lijstjes of een planning als je nog veel wilt ondernemen deze vakantie. Maar onthoud vooral dat dit heel normaal is tijdens zo’n lange vakantie en je niet de enige bent. En geniet er nog maar even van, want straks zit je echt weer met je neus tussen de boeken!

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Deze maand staat voor jou helemaal in het teken van de liefde! Of dit nou een nieuwe vakantieliefde is, jouw vriendje die je extra gaat verwennen of een oude vlam die terugkeert in je leven. Je bent er helemaal klaar voor, want je hebt hier lang op gewacht. Je wilt weer wat meer romance in je leven en die ga je krijgen ook. Maak je klaar voor een paar romantische strandwandelingen of knusse avondjes in de bioscoop!

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Deze maand ben jij een geld magneet. Je werkt hard deze zomer en dat wordt beloond. En ondanks dat je graag wilt sparen, mag je ook best jezelf een beetje verwennen. En mocht je dan echt niks van je spaarrekening af willen halen, neem een dagje vrij en ga wat leuks doen met vrienden of familie. Tenslotte is het ook jouw vakantie en moet je straks voordat je het weet alweer naar school. Nog even genieten, maar ook veel centjes verdienen dus 😉

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Ondanks dat je vakantie hebt, zit jij niet graag stil. Deze maand ben jij druk in de weer met zelfontplooiing en je mindset. Je leest veel boeken of kijkt graag naar documentaires. Op deze manier leer je jezelf echt kennen en komen er nieuwe hobby’s op je pad. Deze maand wordt jou harde werk beloond en komt er iets jou kant op waar je al lange tijd over manifesteert. Love it!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Deze maand kom jij een beetje in een sleur en weet je niet zo goed hoe je hier mee om moet gaan. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Helaas, kan niet altijd alles mee zitten. En vergeet ook niet dat iedereen hier wel eens last van heeft. Verwen jezelf lekker een avondje met een maskertje, je favoriete chocola, een goede film en een grote bak popcorn. Je zult zien dat dit je goed gaat doen. En vergeet ook niet om deze zomer veel met je vriendinnen of familie te ondernemen. Ook dit zal je weer doen stralen!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Deze maand liggen jouw emoties hoog. Je hebt momenten waarbij je je intens gelukkig voelt, maar ook heb je last van dieptepunten. Je emoties gaan alle kanten op en dit maakt het niet altijd even makkelijk. Probeer genoeg rust voor jezelf te pakken en stil te staan bij deze momenten waarom je je zo voelt. Misschien werkt het voor jou wel om alles van je af te schrijven of praat met je beste vriendin erover. Dit komt helemaal goed!

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

De band tussen jou en je beste vriendin is sterker dan ooit. Jullie vertellen elkaar alles, doen leuke dingen deze vakantie en vertrouwen elkaar 100%. Misschien wordt het wel tijd om iets te gaan ondernemen samen. Misschien een leuke vakantie of een dagje uit? Leuk om uit jullie comfortzone te stappen, zo wordt jullie band nog sterker!

Augustus wordt hoe dan ook een bijzondere mooie maand!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten