Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop mei

Er is weer een nieuwe maand aangebroken. De lente is aan het bloeien en de zomer komt langzamerhand inzicht! Hoe zal het gaan met de liefde, je persoonlijke ontwikkeling en je werk? Check het antwoord op al deze vragen in jouw horoscoop! 

Steenbok (22 december t/m 19 januari) 

Deze maand brengt veel voorgang voor je persoonlijke leven en school/werk. Je krijgt nieuwe kansen die je moet gaan grijpen! Ook is het een goeie periode om je gevoelens naar andere te uiten. Dit kan zijn over hoe jij je hebt gevoeld de afgelopen tijd of hoe jij je over die persoon voelt.  

Waterman (20 januari t/m 18 februari) 

Mei brengt veel verandering voor jou waterman! Een vaste routine hebben voor werk, school of thuis gaat minder lukken dezen maand. Dat komt doordat er vele spontane dingen gaan gebeuren! Probeer deze maand activiteiten te ondernemen met je ouders of iemand die je ziet als je ouder. Ze gaan het zeker waarderen om gezellig een dagje met jou te mogen spenderen.  

Vissen (19 februari t/m 20 maart) 

Vissen, al dat harde werk van de afgelopen maanden gaan gezien worden! Veel waardering wordt jouw kant opgestuurd deze maand. Ook komen mensen voor raad en advies naar jou toe. Ze zien je als een vertrouwend persoon en gaan je hulp goed nodig hebben.  

Ram (21 maart t/m 19 april) 

Aan het begin van de maand eindigt een periode voor jou, maar start wel gelijk een nieuwe! Het is spannend en je kan mixed feelings hierover hebben. Maak je maar geen zorgen, want snel ga je inzien wat het allemaal voor jou betekend. Je kan je misschien zorgen maken over je inkomsten begin van de maand, maar relax! Er is niks om over zorgen te maken. Al snel in het midden van de maand zie je dat al die zorgen voor niks waren. 

Stier (20 april t/m 20 mei) 

Stier, er komen allemaal verschillende mogelijkheden jouw kant op! Het zijn allemaal nieuwe kansen die je erg blij gaan maken en negatieve situaties kun je achter je laten. 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni) 

Dit is een competitieve maand voor jou tweeling! Laat zien wat je in huis hebt. Het is ook erg belangrijk om je grenzen aan te geven en te laten zien wie de baas is. Als iets niet door de bocht kan bij jou moet je het gelijk aangeven en voor jezelf opkomen.  

Kreeft (22 juni t/m 21 juli) 

Alle dingen die onduidelijk waren worden deze maand meer dan duidelijk. Alle informatie dat je nodig had komt naar boven! Dit gaat je veel rust geven. Ook gaat je dit ruimte geven om aan jezelf te werken. Daarnaast kan ga je met vrienden veel ondernemen en mogelijk een nieuwe vriendschap starten.  

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus) 

Leeuw, als je al een tijd druk bezig bent met het zoeken naar nieuwe kansen dan is dit jouw maand! Allemaal nieuwe kansen komen op je pad. Allemaal nieuwe ervaringen staan op je te wachten! Zorg er wel voor dat je ook rust punten pakt. Het is belangrijk om te rusten en tot jezelf te komen.  

Maagd (23 augustus t/m 23 september) 

Maagd, deze maand is een goeie kans om iemand goed te leren kennen. Wil je vrienden maken of zoek je naar de liefde dan is dit je kans! Iets heel moois kan gaan bloeien voor jou deze maand. Of het nou vriendschap is of een relatie.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober) 

Als je de laatste tijd last had van faalangst en stress dan gaat dat zeker verminderen deze maand. Aan het begin van de maand is het nog even doorzetten, maar daarna kan je weer rustig aan doen. Door te zien dat door je doorzettingsvermogen je goed werk hebt geleverd, gaat je faalangst ook verminderen.  

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november) 

Love is in the air! Schorpioen, deze maand staat volledig in de teken van de liefde. Of je nou single of in een relatie zit liefde gaat zeker aanwezig zijn. Bouw de banden die je hebt sterker op en mogelijk leer je iemand nieuw kennen. Ook zit je vol creativiteit deze maand. Uit die creativiteit en maak er wat van! 

Boogschutter (23 november t/m 21 december) 

Boogschutter, deze maand komen er een aantal spontane avonturen op je pad! Je gaat steeds meer tijd hebben om leuke dingen te ondernemen. Je ‘confidence’ gaat ook hoog zitten deze maand! Niemand kan je stoppen en je laat je goed zien. Show yourself! Je hebt goed aan jezelf gewerkt en de rest van de wereld mag dat zeker zien.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten