Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Jouw horoscoop over aankomende zomer! (2/2)

De zomer komt steeds dichterbij en zo zijn er ook veel onzekerheden. Want natuurlijk wil je het liefst de zomer van je leven. Maar hoe zit het dan straks met de maatregelen? Hoe zal het gaan met de liefde? En welke mooie momenten ga ik verder mee maken? Check het antwoord op al deze vragen nu in jouw zomerhoroscoop!

Deze week behandelen we de andere sterrenbeelden! Zit jouw sterrenbeeld er niet bij? Bekijk deze dan hier!

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

De vakantie komt in zicht! Ein-de-lijk! Je hebt dit schooljaar heel hard gewerkt bij je bijbaantje en dat is op je spaarrekening goed terug te zien! Zo kun je deze zomer optimaal genieten van de heerlijke terrasjes samen met je vrienden en vriendinnen. Normaal hou je ervan om lekker bezig te zijn maar deze vakantie gaat jouw chill-mode on.  

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Ga je gevoel achterna deze zomer. Denk voor 1 keer niet met je hoofd maar luister naar je hart. Maak je niet te veel zorgen om de kleine dingen maar geniet juist van de zon. Deze zomer heb jij een romantische visie en misschien loop je wel iemand tegen het lijf? Hou je ogen open want misschien heb je het in eerste instantie nog helemaal niet door.. 

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Na dit lastige jaar ben je meer dan ooit toe aan vakantie. Je sluit je schoolperiode goed af waardoor er een last van je schouders valt. Bekijk eens een documentaire over een onderwerp waar je je al langer in verdiept, misschien dat je hierdoor een nieuwe passie kan ontwikkelen. Je energielevel deze zomer is erg hoog, je kunt dit nauwelijks onder controle houden. Neem daarom deze zomer geen impulsieve beslissingen. 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Deze zomer wordt een hectische zomer voor jou! Je voelt de last van je schouders afgaan na de moeilijke schoolperiode. Je hebt heel veel zin in deze zomer en je zal hier volop van gaan genieten. Wat liefde en relatie betreft wordt deze zomer een topzomer voor jou. Je hebt goede gesprekken met je partner en er hangt veel liefde in de lucht. Ben je aan het daten? Dan zal de klik sneller overspringen dan verwacht..

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Het afgelopen schooljaar heb jij alles op een rustige manier afgesloten. Daarmee is iedereen om je heen tevreden maar het tevreden gevoel voor jezelf blijft een beetje achterwege. Probeer dit te voorkomen door iets meer te genieten van de kleine dingen zodat jij wel een top zomer krijgt. Als je iets kwijt moet aan iemand doe dit dan op tijd, zo voorkom je dat je achteraf spijt krijgt.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Jij sluit dit schooljaar als een van de beste af. Iedereen is super trots op jou en dat mag ook wel eens gezegd worden. Alles staat deze zomer in het teken van je vrienden en vriendinnen. Na een lastige periode in de liefde ben je daar even helemaal klaar mee. Je hebt gelukkig duizendende dingen op de planning staan. Als mensen je tegenhouden kan dit je heel boos maken, geef hier niet te veel aandacht aan en focus je op de positieve dingen deze zomer. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten