Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop Season: Ram (21 maart-20 april)

De periode van de Ram (Aries). Dit behoort tot het element vuur, net zoals de sterrenbeelden Leeuw en Boogschutter. Maar waar staat het sterrenbeeld Ram eigenlijk voor? In dit artikel staat alles wat je moet weten!

Geluksdag 2023: 3 juni

Geluksgetal: 9

Heersende planeet: Mars

Element: Vuur

Geboortesteen: De Diamant

Kleur: Rood

Bloem: De Distel

Karakter Ram

Personen met het sterrenbeeld Ram worden gezien als avontuurlijk, ambitieus, energiek, gelukkig, eerlijk en moedig. Ze zitten vol met energie en handelen snel. Al denken ze hier niet altijd (goed) bij na. Ook kunnen zich moeilijk inhouden, ze zijn namelijk lichtgeraakt. Ook staan ze bekend met zwaktes. Denk aan slordig, onvoorspelbaar en onrustig. De Ram behoord tot het element vuur. Ze hebben dus veel energie maar ook warmte in zich. Ze zijn erg zorgzaam voor de mede mens, hard van de buiten maar zacht van binnen.

Ram-vrouwen zijn vechters. Ze zijn goed in ergens voor op te opkomen en staan hier sterk in. Ze hebben veel zelfvertrouwen en energie, dus weten precies wat ze willen en wat ze kunnen.

Liefde Ram

De Ram is een spontaan persoon en is blij met de ruimte die ze nodig heeft. Daarom houden rammen van relaties met een partner die de ruimte accepteren en zelf ook de ruimte geeft aan de Ram. Ze hebben spanning, uitdaging en activiteit nodig om zich levendig en gelukkig te voelen. Een geliefde die een avonturier is, past dus perfect bij de Ram. De Ram is het meest passionele sterrenbeeld. Over seks doen ze dus niet moeilijk, ze houden er zelfs van. Hier zijn ze ook best duidelijk in en zeker niet verlegen. Een vrouwelijke Ram zal seks gerust inzetten als wapen om haar zin te krijgen, en mocht je haar jaloers maken kan je het wel vergeten.

Goede match met Ram: Tweeling, Weegschaal en Leeuw

Geen goede match met Ram: Vissen en Maagd

Liefdesverdriet Ram (vrouw)

De Ram houdt ervan om te roddelen over exen en liefdes met haar vriendinnen. Ze praat graag en is erg open en heeft dus een open persoonlijkheid. Hierdoor verwerken ze hun verdriet al vrij snel. Hierdoor staan ze bekend als doorzetters die al snel de draad op pakken en verder gaan met hun leven. Wel zijn ze al snel uitgekeken op een geliefde en laten ze deze dus ook snel liggen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten