Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop Season: Schorpioen

De periode van het sterrenbeeld schorpioen is aangebroken. Vanaf 23 oktober tot en met 21 november is de periode van de schorpioen. De schorpioen staat vooral bekend als een ambitieus en dapper persoon, maar ook als jaloers en bezitterig. In dit artikel vind je alles dat je moet weten over de schorpioen.

Schorpioen en emoties

De schorpioen is eerlijk en openhartig. Ze zijn altijd in staat om precies te zeggen wat er in hun hoofd rondgaat. De schorpioen probeert hard aan de buitenkant te lijken en willen soms hun kwetsbare kant volledig uitzetten. Hierdoor lijken ze koud en mysterieus voor buitenstaanders. Schorpioenen zijn vaak competitief en bang om te falen, en houdt dit zeer goed verborgen.

Schorpioen en liefde

Wanneer de schorpioen van een persoon houdt, is dit met een enorme intensiteit. Ze willen graag hun toewijding bewijzen door middel van hun diepgang en loyaliteit. Ze zullen altijd eerlijk tegen je zijn. Wel zijn schorpioenen jaloers ingesteld, en willen ook graag alles van je weten. Vertrouwen vinden ze het allerbelangrijkste in een relatie. Een breuk met schorpioen is moeilijk te helen, een schorpioen zal je moeilijk vergeven. Het is alles of niets. Ze hebben in een relatie veel ruimte en tijd alleen nodig.

Welk sterrenbeeld past het best bij de schorpioen?

Kreeft: Kreeften en schorpioenen verschillen ontzettend veel van elkaar. Maar toch vullen ze elkaar goed aan. De gevoelige kreeft valt als een blok voor de mysterieuze schorpioen. Een schorpioen pakt het liefst een probleem meteen aan met een confrontatie, hoewel een kreeft liever afwacht en aankijkt hoe de situatie zich zal ontwikkelen.

Stier: De grootste gelijkenis in deze match kun je vinden in de passie die ze beide zoeken in een relatie. De schorpioen zoekt een gepassioneerde partner die loyaal is, en moeite blijft doen voor de relatie. Bij een stier is de commitment er meteen al, dit sterrenbeeld wil namelijk zo graag liefde om zich heen hebben, dat diegene er altijd voor zal gaan.

Vissen: Vissen geeft je veel ruimte wat schorpioenen fijn vinden. Ze nemen op het gebied van relaties maar al te graag de leiding. Vissen zijn niet veeleisend, waardoor een schorpioen altijd zijn zin krijgt. Schorpioen en vissen voelen elkaar goed aan, waardoor ze bijna geen ruzie hebben.

Schorpioen en vrienden en familie

Als je samen met een schorpioen bent zul je je beschermd voelen. Ze vinden het leuk om met mensen te zijn die hun gevoel voor humor delen. Zodra er een goede band is opgebouwd maakt dit een loyale en langdurige vriendschap. Dit sterrenbeeld weet snel of je liegt dankzij hun intuïtieve karakter. Een schorpioen zal nooit als eerste ruzie maken, is het toch zo ver gekomen, gaan ze door tot het bittere eind.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten