Laatste nieuws: Gakpo krijgt een bijzondere titel

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop Season: Steenbok

De periode van het sterrenbeeld Steenbok is aangebroken! Van 22 december tot en met 20 januari is de periode van de Steenbok. Dit sterrenbeeld staat vooral bekend als een behulpzaam en intelligent persoon, maar ook als te serieus en willen graag de controle hebben. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de Steenbok.

Steenbok en emoties

Steenbokken zijn erg ambitieuze mensen, ze zijn constant bezig met de volgende grote stap. Ze kunnen zich goed concentreren en hebben ontzettend veel geduld. Steenbokken houden ervan om in controle te zijn over hun omgeving. Ze zijn erg onafhankelijk en denken goed na bij elke keuze die ze maken. Er is volgens de Steenbok enkel één goede en één slechte manier om iets te doen, dit idee maakt sommige Steenbokken zeer eigenwijs en zijn het hierdoor niet snel met mensen eens. Ze maken zich zorgen over hun publieke imago en reputatie. Steenbokken zijn zeer zelfstandig en doen graag alles zelf. Ze hebben ook de behoefte om zich gewaardeerd te voelen, maar zouden hier niet snel aan toegeven. Het is erg lastig om emotioneel dichtbij de Steenbok te komen. Wanneer ze dit eenmaal doen, laten ze je niet meer gaan.

Steenbok en liefde

Een Steenbok is toegewijd, betrouwbaar, zorgzaam en voelt een grote verantwoording. Steenbok is niet romantisch en verbergt vaak gevoelens zoals verliefdheid. Het kan lang duren totdat de Steenbok ervoor uitkomt verliefd te zijn. Ze geven hun hart niet zomaar aan iemand weg en gaan bij voorkeur alleen voor relaties met zicht op de lange termijn. Ze zijn snel jaloers, maar zijn of haar partner zal dat nooit merken. Ze houden ervan om verbonden te zijn op een intellectueel niveau. Ze vinden het interessant om te luisteren naar de emoties van anderen.

Welk sterrenbeeld past het beste bij de Steenbok?

Ram: Als Ram en Steenbok een relatie hebben kan deze succesvol en langdurig zijn, mits ze een gezamenlijk doel of dezelfde interesses. Beiden zijn vastberaden, doelgericht en ambitieus. Een Ram – Steenbok relatie gaat niet over rozen, er moeten veel compromissen gesloten worden.

Stier: Steenbok en Stier hebben geen moeite of problemen met sleur en verplichtingen. Beiden zijn trouw, eerlijk, zorgzaam en niets is te veel om elkaar gelukkig te maken. Ze hebben dezelfde sarcastische humor, waardoor ze enorm veel plezier hebben.

Kreeft: Wanneer Steenbok en Kreeft beiden de moeite nemen elkaar goed te leren kennen, niet te snel opgeven als het moeilijk wordt of is dan kunnen ze samen gelukkig worden.

Steenbok en vrienden en familie

Vriendschappen zij van groot belang in het leven van het sterrenbeeld Steenbok. Ze hebben liever een klein groepje echte vrienden dan een enorme groep. Steenbokken zijn in vriendschap erg loyaal en staan klaar om advies te geven. Steenbokken kunnen in het begin mysterieus overkomen en kijken de kat uit de boom. Maar als je ze eenmaal kent, houden ze zich niet meer in

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten