Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop Season: Stier (20 april en 20 mei)

De periode van de Stier (Taurus). Dit behoort tot het element aarde, net zoals de sterrenbeelden Maagd en Steenbok. Maar waar staat het sterrenbeeld Stier eigenlijk voor? In dit artikel staat alles wat je moet weten!

Geluksdag 2023: 12 april

Geluksgetal: 5 en 6

Heersende planeet: Venus

Element: Aarde

Geboortesteen: Rozenkwarts

Kleur: Groen

Bloem: Pioenbloem

Karakter Stier

Stieren houden ervan om te weten waar ze aan toe zijn. Comfort en zekerheid zijn namelijk twee belangrijke punten voor de Stier. Stieren staan er ook om bekend dat ze goed hun geld kunnen sparen en hier verstandig mee om kunnen gaan. Ze houden van luxe en spullen. De positieve eigenschappen van de Stier zijn vooral: Doorzetter, aantrekkelijk, talentvol, levensgenieter, behulpzaam, goed in het bedenken van oplossingen, praktisch en beschermend.

De negatieve eigenschappen van de Stier zijn: Eigenwijs, materialistisch, hebberig, bezitterig en jaloers.

Liefde Stier

Met Venus als heersende planeet is de Stier gek op schoonheid, materiële zekerheid en liefde. Bijvoorbeeld mooi van binnen en buiten zijn, een huis hebben en een vaste baan die goed verdient. Liefde speelt een grote rol in het leven van de Stier. In een relatie toont een Stier altijd haar beste kant en zet ze vaak de behoeften van partners boven haarzelf. Ook het genot op allerlei verschillende manieren. Een Stier verwacht dat de ander kalm en betrouwbaar is. Een Stier houdt van mooie vormen en is waarschijnlijk gevoelig voor kunstzinnig zaken. Dit kan zich uiten in sieraden en mode. Maar ook door het aangetrokken worden tot iemand die er mooi en verzorgd uit ziet of juist in de schoonheid van de pure natuur.

Match met de Stier:

Vissen, weegschaal, maagd.

Geen match met de Stier:

Stier met Stier – Twee Stieren moeten héle goede afspraken maken met elkaar, dan slaagt hun relatie wel.

Stier met Kreeft De Stier is eigenwijs en drammerig, de Kreeft kan hierdoor gekwetst worden.

Stier met Leeuw – Eigenwijs + eigenwijs = mega-eigenwijs. 

Liefdesverdriet Stier (vrouw)

Na een relatiebreuk zit de Stier diep in de put. Ze kunnen hun liefdesverdriet moeilijk een plaats geven en kunnen moeilijk praten over hun gevoelens. Eerst heeft de Stier de angst voor verandering die hen tegenhoudt om verder te gaan. Nadat ze over de breuk heen komen worden ze zich ervan bewust dat de breuk hen veel nieuwe kansen heeft gebracht die ze anders over het hoofd hadden gezien. Na het verdriet zoeken ze zoveel mogelijk troost, ze zijn vooral boos na de breuk. Ze zijn daarom ook bereid om alles op hun pad kapot te maken. Ook vinden ze veel troost in eten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten