Laatste nieuws: Channah over borstvoeding

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop Season: Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

De periode van de Tweelingen (Gemini). Dit behoort tot het element lucht, net zoals de sterrenbeelden Weegschaal en Waterman. Maar waar staat het sterrenbeeld Tweelingen eigenlijk voor? In dit artikel staat alles wat je moet weten!

Geluksdag 2023: 17 januari

Geluksgetal: 5&6

Heersende planeet: Mercurius

Element: Lucht

Geboortesteen: Topaas

Kleur: Geel en licht groen

Bloem: Prunus (bloesem)

Karakter Tweelingen

Tweelingen houden ervan om onafhankelijk te zijn. Ze vertrouwen het liefst op zichzelf en willen hun eigen weg volgen. Ze willen vooral niet in de schaduw van anderen staan. Ook geven ze veel om hun vrijheid. Tweelingen kunnen ook erg gesloten zijn. Ze praten niet vaak over te persoonlijke onderwerpen. Ze bouwen hoge muren die lastig te breken zijn. Dit is vooral het geval als ze al twijfels hebben in vertrouwen. Daarnaast kunnen ze bij de juiste personen erg van diepe gesprekken houden. Ze zijn erg vrolijk, gezellig en nogal nieuwsgierig. Ze kunnen sociaal zijn en maken makkelijk een praatje en hebben ook nog is een goed gevoel voor humor.

Liefde Tweelingen

Tweelingen houden graag vast aan hun vrijheid. Een bezitterige en/of jaloerse partner is dus een lastige match. Ze doen vooral hun best om de relatie interessant en spannend te houden. Daarom zou een relatie met een Tweeling nooit saai zijn.

Match met de Tweelingen: Boogschutter, Ram, Leeuw en Waterman.

Geen match met de Tweelingen: Schorpioenen

Liefdesverdriet Tweelingen

Tweelingen zijn sociaal sterk. Ze zullen zich met liefdesverdriet niet zo snel afzonderen, maar zouden zichzelf sneller omringen met mensen voor afleiding. Ze begrijpen dat relatiebreuken niet leuk zijn, maar ze snappen ook dat het leven doorgaat na een gebroken hart. Ze nemen de tijd om hiervan te genezen en kunnen dan weer verder. Ze nemen ook al snel een nieuwe partner, ook vergeten ze zo het liefdesverdriet nog sneller.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten