Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop Season: Vissen

De periode van de Vissen (Pisces) is bijna aangebroken! Vanaf 19 februari tot en met 20 maart is het de tijd van de Vissen. Dit behoort tot het element water, net zoals de sterrenbeelden Kreeft en Schorpioen. Maar waar staat het sterrenbeeld Vissen eigenlijk voor? In dit artikel staat alles wat je moet weten!

Geluksdag 2023: 5 mei

Geluksgetal: 3

Heersende planeet: Neptunus

Element: Water

Geboortesteen: Aquamarijn

Kleur: lichtgroen

Bloem: De Dahlia

Karakter Vissen

Vissen is het meest empathische sterrenbeeld. Ze gaan uit van het goede in een mens en houden niet van ruzies. Ook zijn ze niet goed in het nemen van beslissingen en ontlopen van de realiteit. Vissen voelen problemen van andere mensen goed aan. Ze zijn spiritueel, rustig, dromerig, zachtaardig en artistiek. Ze kunnen zich goed inleven in situaties van andere, maar zijn zeker geen meelopers. Ze hebben vaak een eigen sterke mening. Het liefst hebben ze een balans tussen alleen zijn en gezelschap hebben.

Vissen zijn leergierig en hebben een goed geheugen. Ook kunnen erg streng voor zichzelf zijn. Ze zijn vaak overtuigt dat het onmogelijk is om te falen. ‘Ik ben beter’, ‘ik weet het beter’. Zo kunnen ze ook wel eens arrogant overkomen. Als iets niet goed gaat, spelen ze gemakkelijk het slachtoffer. Verder kunnen Vissen extreem vrolijk zijn, maar ook extreem verdrietig, ze zijn namelijk erg gevoelig.

Liefde Vissen

Vissen bieden vooral veel liefde en intimiteit. Ze vinden het makkelijker om liefde te geven dan om het te ontvangen. Andere kunnen zich snel veilig, belangrijk en geliefd voelen bij Vissen. Dit komt omdat ze zich erg goed kunnen inleven, luisteren en begripvol zijn. Vissen zijn relatie mensen, dit is erg belangrijk voor ze. 

Goede match met Vissen: Tweelingen of Weegschalen

Geen goede match met Vissen: Vissen en Maagd

Liefdesverdriet Vissen (vrouw)

Vrouwelijke Vissen kunnen lang last hebben van liefdesverdriet. Ze zijn niet emotioneel bereikbaar en trekken zichzelf snel terug. Er wordt niet naar steun gezocht en ze nemen niemand in vertrouwen. Door deze gewoonte blijven ze nog langer zitten met hun gebroken hart. Liever lossen ze problemen zelf op. Als het besef er komt dat ze actie moeten ondernemen om over hun verdriet heen te komen neigen ze al snel naar meditatie, boeken of romantische films. In deze periode zijn Vissen meer op zichzelf en proberen ze zelf uit hun put te klimmen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten