Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Tips tegen stress

Stress, stress en nog eens stress. Of het nou in je persoonlijkheid zit of je een deadline hebt en je nog moet beginnen met je schoolopdracht. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Stress is erg slecht voor je lichaam. Maar maak je geen zorgen, wij hebben voor jou tips om die stress tegen te gaan.

Ga na wat jou gestresst maakt
Ga na wat jou zo gestresst maakt. Door erachter te komen wat het is wat jou zo gestresst maakt kun je proberen dit zo veel mogelijk te vermijden.

Adem in, adem uit
Wanneer je door je buik ademt krijg je niet alleen meer zuurstof, maar weet je lichaam ook dat er iets aan de hand is. Focus dus op je ademhaling. Adem 5 tellen in en vervolgens 5 tellen uit. Het gevolg? Je ontspant!

Opruimen
Wanneer je kamer een rommeltje is, kan het zijn dat je je erg onrustig voelt. Probeer het eens uit. Ruim je kamer op en maak je bed op wanneer je opstaat. Het zou je hoofd heel wat onrust kunnen schelen.

Stop met uitstelgedrag
“Joh, dat doe ik morgen wel” en “Ik heb alle tijd”. Dat zijn de boosdoeners. Wanneer je stopt met uitstellen en planningen gaat maken kan dit heel wat stress voor later voorkomen. Ook al is het soms lastig om je ertoe te zetten, weet dat je jezelf er later dankbaar voor bent.

Wees dankbaar
Maak een lijstje van de dingen waar je dankbaar voor bent. het gevoel van dankbaarheid maakt je gelukkig en ontspannen. Just chill and relax….

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten