Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop Season: Waterman

De periode van het sterrenbeeld Waterman is bijna aangebroken! Van 21 januari tot en met 18 februari is de periode van de Waterman. De Waterman hoort bij de luchtelementen, net als Tweeling en Weegschaal. Dit sterrenbeeld staat vooral bekend als een sociaal en oprecht, maar kunnen ook tegendraads en koppig zijn. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de Waterman.

Geluksdag: Dinsdag
Geluksgetallen: 4, 6 en 10
Heersende planeet: Uranus
Element: Lucht
Geboortesteen: Amethist
Kleur: Zeegroen
Bloem: Orchidee

Waterman en emoties

Watermannen staan erg los van hun emoties. Het is niet dat Watermannen niet emotioneel zijn, maar ze vertrouwen hun emoties niet en kunnen zich daardoor goed inhouden. Emoties uiten is gewoon een beetje lastig voor Watermannen, het liefst zouden ze willen dat je gewoon hun gedachten kan lezen. De hersenen van de Waterman staan altijd aan, ze denken ontzettend veel na.

Wel kleuren ze graag buiten de lijntjes, zijn ze onafhankelijk en gaan ze graag hun eigen weg. Ze kunnen hierdoor erg wispelturig en onvoorspelbaar zijn. Watermannen zijn mega leergierig en laten zich niet afschrikken door anderen. Ze houden niet van mensen die opscheppen en een egocentrische houding aannemen. De weg naar het hart van een Waterman is door vriendelijk te zijn en veel humor te hebben, ze houden van veel sarcasme. Watermannen hebben een uitgesproken stijl, en doen er alles aan om uniek te blijven. Het liefst zijn ze de enige personen op aarde die ‘dat ding’ heeft.

Waterman en liefde

Watermannen kunnen in het begin nogal koel overkomen, omdat ze de neiging hebben om zich emotioneel af te sluiten. Als het gaat om serieuze liefde zijn ze wel emotioneel opgesteld en als je ze erom vraagt zullen ze je dan ook heel precies vertellen wat ze van je denken en voor je voelen.
Ze hebben hoge normen en zijn super kieskeurig. Ze weten precies wat ze zoeken in de perfecte partner, dus als ze je hebben gekozen betekend dat je aan de eisen voldoet.
In een relatie wil een Waterman vrijheid maar ook betrokkenheid. Geef diegene de ruimte, maar communiceer wel duidelijk. De Waterman is allergisch voor oppervlakkigheid. Ze houden van uitdagingen en niet van routine.

Welk sterrenbeeld past het beste bij de Waterman?

De perfecte sterrenbeelden match: Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter.

Het sterrenbeeld Waterman behoort tot de luchtelementen, net als de Tweeling en de Weegschaal. Doordat ze alle 3 bij hetzelfde element behoren passen ze daardoor ook erg goed bij elkaar. Dit komt omdat ze vergelijkbaar zijn, maar toch hebben ze verschillen die goed met elkaar overeenkomen.

De Boogschutter past goed bij de Waterman omdat ze elkaar de ruimte geven en het belangrijk vinden om hun eigen leven te blijven leiden. Beide sterrenbeelden vinden plezier maken in de relatie het aller belangrijkste. Zelfs als ze al jaren samen zijn, blijft elke dag bijzonder.

Gaat goed samen met: Ram, Stier, Kreeft.

Is geen match met: Leeuw, Maagd, Schorpioen, Steenbok, Waterman, Vissen.

Waterman over vriendschap en familie

Onder het afstandelijke, niet emotionele uiterlijk van een Waterman ligt het vriendelijke hart van een vriend die alles zal doen om anderen te helpen. Ze houden ervan om mensen te laten lachen en om mensen op te vrolijken. Watermannen voelen zich goed wanneer anderen zich goed voelen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten