Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Isak Danielson

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Isak Danielson!

Isak Danielson is geboren op 27 augustus 1997 en is een Zweedse singer-songwriter. Hij groeide op in Hovås, ten zuiden van Göteborg samen met zijn ouders en twee oudere zussen. Het gezin heeft van 2008 tot 2010 in London gewoont, waar Daniel een opleiding volgde Tring Park School for the Performing Arts. 

Carrière 

De carrière van Isak is begonnen in 2012. In dit jaar deed hij mee aan X Factor Sweden en eindigde als derde. Zijn internationale carrière ging van start toen de Amerikaanse danseres Maddie Ziegler op Instagram een video plaatste waarin ze danste op het nummer ‘Ending’. Het nummer werd daarna ook gebruikt in het Amerikaanse tv-programma So You Think You Can Dance. In 2018 eindigde het nummer op de 10 plaats van de Hollywood Reporters Top TV Songs Chart. 

Muziek

Het eerste album van de zanger kwam uit in 2018. Hierop staat het nummer ‘Broken’, die op Spotify al meer dan 35 miljoen keer geluisterd is. Het album, ‘Yours’, kwam binnen op de eerste plaats van de iTunes charts in Zweden. In 2019 kwam het nummer ‘Power’ uit, die op YouTube al meer dan 15 miljoen keer bekeken is. In 2020 kwam zijn tweede album uit, ‘Remember To Remember Me’. ‘Almost Heaven’ is de meest recente videoclip van de zanger.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten