Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Stijltang schoonmaken? Zo doe je dat

Je stijltang moet je regelmatig schoonmaken. Er kan veel vuil op je stijltang terecht komen, vooral als deze aan het afkoelen is. Als er eenmaal veel vuil is opgehoopt kan dit schade veroorzaken aan de warmteplaten. Dit kan de verwarmingscapaciteit van de stijltang verslechteren. Je krijgt je haar zo moeilijker in model en kan vervolgens weer onnodig veel geld uitgeven aan een nieuwe stijltang. Daarnaast is het vieze laagje vol met bacteriën ook erg slecht voor je haar. Tijd voor een schoonmaak beurt, pak de schoonmaakdoekjes er maar bij!

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je stijltang helemaal afgekoeld is. Doe voor de zekerheid de stekker eruit, zodat je hem ook niet per ongeluk aan kunt doen. Breng wat ontsmettingsalcohol aan op een wattenschijfje en ga over beide warmteplaten heen. Hierna kun je er nog met een vochtig doekje extra overheen,   voor een nog beter resultaat. Zorg wel dat je niet te veel water gebruikt. Als dit blijft zitten in de stijltang, kan dit het elektronische apparaat beschadigen. Als je wekelijks je stijltang op deze manier blijft schoonmaken, weet je zeker dat je stijltang schoon blijft en goed zal blijven werken.

Ook een tandenborstel kan nog wel eens van pas komen. Sommige vlekjes willen gewoon niet verdwijnen. Gebruik hiervoor ook een kleine hoeveelheid ontsmettingsalcohol en schrobben maar. Gebruik natuurlijk wel een oude tandenborstel, deze wil je niet hergebruiken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten