Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Lekkere body producten

Het is goed om je zelf eens te verwennen, zeker je lichaam. Het doorstaat veel en daarom is het goed om er voor te zorgen. Wij hebben een aantal fijne producten voor je op een rijtje gezet.

Douchegel

Douchegel gebruiken we elke dag en ruikt ontzettend lekker. Rituals heeft hele lekkere producten en er zit voor iedereen wat tussen. Van frisse geuren naar zoete geuren, voor man en vrouw; ze hebben het allemaal.

Face scrub

Face scrub is heel goed voor je gezicht. Hiermee haal je de dode huidcellen weg en het ontstopt je poriën van talg, make-up en vuil. Kijk goed welke face scrub bij jouw huidtype past.

Bathbombs

Bathbombs ruiken niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens leuk uit in bad. Je hele bad kan bijvoorbeeld roze kleuren met glitters. Lekker relaxen in bad met een leuke bath bomb!

Facemasks

Als je dan toch al relaxend in bad zit, kan je ook gelijk een gezichtsmasker op doen. Ook hier heb je heel veel verschillende soorten. Er zijn peel off masks, maar je hebt ook maskers die je huid meer hydrateren. Kijk ook hier wat geschikt is voor jouw huidtype. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten