Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Meet The Hype House!

The Hype House. Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie hier al van gehoord, maar in dit artikel delen we alle ins en outs over the Hype House!

Wat is the Hype House precies?

The Hype House is een huis in Los Angeles waar verschillende populaire TikTokkers content maken. Het concept is in december 2019 opgezet door Thomas Petrou en Chase Hudson. Het idee van the Hype House is om samen TikToks, YouTube video’s en Instagramposts te maken. Op deze manier raken ze natuurlijk supergoed bevriend, maar promoten ze ook elkaars social media!

Wie zit er in the Hype House?

Een aantal leden wonen er fulltime en het andere deel komt langs wanneer ze in de buurt zijn. De mensen die momenteel lid zijn van the Hype House zijn Charli D’Amelio, Larray Ox, Thomas Petrou, Alex Warren, Chase Hudson, Nick Austin, Patrick Huston, Kouvr Annon, Connor Yates, Calvin Goldby, Ryland Storms, Tony Lopez, Ondreaz Lopez, Addison Easterling, Dixie D’Amelio, Avani, Jack Wright en James Wright.

Inmiddels zijn er nog een paar *schattige* leden bijgekomen in The Hype House! Check hieronder de video:

Zijn er regels in the Hype House?

Er zijn strenge regels die gelden in the Hype House. Dit is natuurlijk vrij logisch omdat de meeste mensen die er wonen nog minderjarig zijn. In het huis mag niet gefeest worden en wanneer je iemand wilt uitnodigen, moet er vooraf goedkeuring gegeven worden. Daarnaast moet je dingen zelf betalen als je iets kapot maakt, wat ook erg logisch is. De laatste en allerbelangrijkste regel is dat er elke dag content gemaakt moet worden. Gelukkig maar, dan hebben wij elke dag iets om naar te kijken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten