Laatste nieuws: Releases van vandaag!

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Picture Perfect: Texel

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Texel

#1 De Vuurtoren

De vuurtoren is echt een bezienswaardigheid op Texel. De vuurtoren ligt aan het witte strand. Als je de toren hebt beklommen, kun je genieten van het mooie uitzicht. Terwijl je naar boven loopt kom je meer te weten over de geschiedenis van de vuurtoren.

#2 Ecomare

Ecomare is een opvangcentrum dat onderdak aanbiedt aan zieke, zwakke of verweesde zeehonden. Dit opvangcentrum kun je ook bezoeken en de zeehonden die daar verblijven van dichtbij bekijken. Super schattig!

#3 Watersporten

Dit is wel een tip voor de zomer, want dan is het water ingaan wel het leukst! Je kan op dit eiland bijvoorbeeld surfen en zeilen. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, kun je hier ook lessen volgen. Hoe handig is dan? Als je het rustiger aan wilt doen, kan je ook gaan suppen. Ook heel leuk!

#4 In de lucht

Ben je niet zo van het water en wil je liever de lucht in? Dan kan. Je kunt namelijk parachutespringen op Texel! Je kunt ook een rondvlucht maken over het eiland met het bedrijf Texel Air.

#5 De witte stranden

Als je naar de vuurtoren gaat dan kom je al bij het witte strand. Het ziet er natuurlijk niet zo uit als in Bali, maar het blijft wel een parel van een strand. Er zijn trouwens ook leuke strandtenten die zeker het bezoeken waard zijn!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten