Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Quarantaineproof series op Netflix

Inmiddels zitten we al een tijdje in thuisisolatie en we kunnen ons voorstellen dat de verveling begint toe te slaan. Daarom zetten wij een aantal toffe series op een rijtje die je misschien nog niet kent!

1 Locke & Key

Deze serie gaat over drie kinderen uit de Locke familie. De familie verhuist naar de Keyhouse en in dit huis liggen allemaal sleutels verstopt. Deze sleutels hebben elk een magische kracht. Hier worden veel avonturen mee beleefd, kijk maar naar de trailer!

2. Good Girls

Deze serie gaat over drie huismoeders die de criminele kant op gaan. De drie moeders, waarvan er twee zussen zijn, komen moeilijk rond. Daarom besluiten ze om een spannende overval te plegen. Daarna raken ze in de criminele wereld verzeild en het blijkt lastig om daaruit te komen. Check hier de trailer!

3. Dynasty

Dynasty gaat over de rijke familie Carrington. In deze serie wordt Fallon Carrington gevolgd in haar rijke leven. Ze wil het bedrijf van haar vader overnemen. Er gebeuren verschillende dingen die te maken hebben met macht en die op een creatieve manier opgelost worden. Kijk hieronder de trailer!

4. Greenhouse Academy

Deze serie gaat over broer Alex en zus Haley die naar een kostschool gaan. Ze zijn een tijdje terug hun moeder verloren en besluiten nu weer naar school te gaan. Ze sluiten zich beide aan bij verenigingen op school en worden al snel vijanden. Er gebeuren mysterieuze dingen en Alex en Haley moeten samenwerken om het op te lossen.

5. The Good Place

In deze serie gaat het over het leven na de dood, op een leuke en speelse manier. Eleanor is de hoofdpersoon in deze serie en zij gaat na haar dood naar een goede plek. Hier gebeuren nogal gekke dingen. Kijk maar naar de trailer!

Welke serie lijkt jou het leukst?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten